VELIKO OSTVARENJE

Antonio Pranjić, pomoćni trener Podravka Vegete, stekao najveću rukometnu licencu

Vidim se do kraja života u rukometu. Trenutno sam fokusiran na rad u prvoj ekipi i osvajanje duple krune do kraja sezone, rekao je, između ostaloga, Pranjić u intervjuu za klupske stranice.

20:39h
0
Antonio Pranjić // Foto: Ivan Brkić / RK Podravka Vegeta

Mladi trener, član RK Podravke Vegete Antonio Pranjić obranio je završni rad i time stekao najveću rukometnu licencu Master Coach te EHF Pro licencu, stoji na službenim klupskim stranicama.

U objavi navode kako je danas 29-godišnji Pranjić s deset godina počeo trenirati rukomet u RK Koprivnici, igrajući na krilnoj poziciji. Premijerni nastup za prvu momčad upisao je s 15 godina, dok je istu zaključio prije godinu dana. Diplomirao je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, naravno, smjer rukomet.

Pranjićeva prva trenerska uloga bila je ona s mladićima rođenim 2004./2005. godine. U najtrofejniji ženski rukometni klub stigao je 2017. godine, nakon tri sezone s mladićima Koprivnice. Preuzeo je uzrast djevojčica 2010./2011. Izdvojimo, također, i 2019. godinu kada je počeo raditi kao pomoćni trener prve ekipe Podravke Vegete, dok je prošle godine postao koordinator Škole rukometa.

Foto: Ivan Brkić / RK Podravka Vegeta

– Vidim se do kraja života u rukometu. Trenutno sam fokusiran na rad u prvoj ekipi i osvajanje duple krune do kraja sezone. Nastojat ćemo na maksimalnoj razini odigrati ono što nas čeka u Europi, s obzirom da su sve ekipe iz grupne faze odlukom EHF-a prošle u daljnju fazu što je bila iznenađujuća, ali pozitivna vijest za sve nas. Također, očekujemo popuštanje mjera i nastavak treninga za sve mlađe uzraste. Želja mi je zajedno s kolegama u klubu izgraditi prepoznatljivu Školu rukometa u ovom dijelu Europe s jasnim planom i programom te zadaćama i ciljevima. Kao trener imam najveće ambicije i vezane su za Podravku. Imam svoje snove za koje se nadam da će se ostvariti – kazao je Pranjić u intervjuu za klupske stranice koji možete pročitati ovdje.