15.1 C
Koprivnica
Nedjelja, 26. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
veliki problem

Apsurdni i nejasni računi KC voda iznervirali Jakšića: Ovo je nedopustivo, neka odgovorni objasne građanima što se događa i odmah riješe uplatnice
A

Ne želim na takvim glupostima dobivati upite građana. Ako oni pošteno plaćaju vodu, tada i sustav mora funkcionirati, kazao je gradonačelnik

Ne propustite

Tijekom proteklih nekoliko tjedana pojedini građani javili su se u redakciju ePodravine s nejasnim računima za vodu, koji ne odgovaraju istini, odnosno pravom stanju stvari. Isto se gotovo svakodnevno može čitati i po društvenim mrežama, gdje građani stavljaju račune i ne znaju što da rade s istima.

Ta tema bila je aktualna i na današnjoj sjednici Gradskog vijeća, gdje ju je potaknuo HDZ-ov vijećnik Saša Cestar.

– Što se događa s informacijskim sustavom KC voda? Računi ne štimaju ili ih nema, tri mjeseca nema računa. Uplatnice ne štimaju i ne odgovaraju pravom stanju. Meni su, primjerice, stigle danas i znate što sam napravio s njima? Bacio sam ih u smeće. Ovo što se događa je jedan apsurd i tražimo da se transparentno izvijesti javnost o tom problemu – poručio je Cestar predstavnicima Grada.

Odgovorio mu je gradonačelnik Mišel Jakšić, koji se složio sa svime što je rekao Cestar i poslao prilično žestoku poruku čelnicima KC voda.

– Točno je da su mijenjali softverski sustav i očito se dogodila neka teška greška. Čija je to greška ne znam i nije na meni da to istražim, ali tražim da odgovorni, oni koji za to primaju plaću, riješe problem. Ne želim na takvim glupostima dobivati upite građana. Ako oni pošteno plaćaju vodu, tada i sustav mora funkcionirati. Ovo je nedopustivo, nalog je izdan i morat će objasniti ljudima što se događa i gdje je zapelo – poručio je Jakšić i dodao.

– Izlazimo im u susret, dozvolili smo im promjenu softvera, na temelju naše dozvole digli su i materijalna prava radnika, a sada se javlja ovaj problem. Neka što prije riješe uplatnice i račune – zaključio je, očito, iznervirani Jakšić.

Hoće li ova oštra poruka promijeniti situaciju ili će nejasni računi i dalje biti predmet brojnih upita, čak i sprdnje, vidjet ćemo vrlo brzo…

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

prva i druga žnl

FOTO Majetić presudio bivšem klubu, Sloga zaustavila Močile, sedmice Prugovca i Rudara, Cvele i Čmela ‘miroljubivo’

Nakon što su jučer uvjerljive domaće pobjede upisali Starigrad i Kalinovac, nedjelja je otvorena jednom gostujućom. Za nju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti