-5 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ulaganje u infrastrukturu

Asfaltiralo se u Severovcima i Grkinama, povučena dva kilometra, a radovi se nastavljaju
A

Radovi su već krenuli i u predjelu Boričec na području Suhe Katalene, a nakon asfalitiranja toga predjela kreće asfaltiranje i predjela Borik, također u Suhoj Kataleni

Ne propustite

S dolaskom lijepog i toplog vremena krenulo se dalje s planiranim radovima na komunalnoj infrastrukturi na području grada i prigradskih naselja.

- Oglas -

Tako su ovaj tjedan završeni asfalterski radovi na području prigradskih naselja Grkine i Severovci gdje je ukupno asfaltirano oko dva kilometra. U Severovcima je to nastavak na prošlogodišnje radove, a cilj je da se asfaltiraju odvojci u predjelima naselja gdje do sad nije bilo asfalta, a gdje se nalazi veći broj kućanstava.

Radovi su već krenuli i u predjelu Boričec na području Suhe Katalene, a nakon asfalitiranja toga predjela kreće asfaltiranja i predjela Borik, također u Suhoj Kataleni.

– Ovo je samo nastavak ulaganja u komunalnu infrastrukturu na području prigradskih naselje. Osim male komunalne infrastrukture na našem području su u tijeku i veliki radovi na Aglomeraciji koji obuhvaćaju radove na postavi sustava vodovoda, odvodnje i plinifikaciji naselja. Ovi projekti i ulaganja su zapravo potvrda koliko Grad brine o svojim prigradskim naseljima, a visina ulaganja i mali broj žitelja nisu zapreka za ujednačavanje uvjeta života svih stanovnika na našem području – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

TRENUTAK ZA SMIJEH

[VIC DANA] Flaša rakije

- Čuj, stari, daj mi reci je li ova flaša rakije tvoja jedina utjeha? - Ni govora. Imam još dvije...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti