24.6 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Associated Press snimio prilog o projektu Pisanica od srca
A

Ne propustite

Televizijska ekipa Associated Pressa, jedne od najuglednijih i najvećih novinskih agencija na svijetu, snimila je prilog o izložbi velikih pisanica. U snimanju priloga direktor Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije Zdravko Mihevc govorio je o turističkom značaju projekta Pisanica od srca, te se ukratko osvrnuo i na ideju nastanka samog projekta.

Kao sugovornici, na snimanju su sudjelovali i Vesna Peršić Kovač, viša savjetnica za kulturu, udruge, nacionalne manjine i sport Koprivničko-križevačke županije, te umjetnici Ivan Andrašić i Zlatko Štrfiček koji su više govorili o tradiciji oslikavanja pisanica i naivnoj umjetnosti po kojoj je naš kraj poznat.

Associated Press sa sjedištem u New Yorku, djeluje u više od 300 lokacija u 100 država, i u svom servisu ima više od 1000 novina i nekoliko tisuća televizijskih i radio postaja, tako da će prilog o pisanicama biti emitiran diljem svijeta što ukazuje na veliku medijsku popraćenost i na atraktivnost samog projekta.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kultura

FOTO U Starom gradu otvorena jedinstvena izložba slovenskog kipara Roberta Juraka

Izložba skulptura slovenskog kipara Roberta Juraka otvorena je u atrija utvrde Stari grad u Đurđevcu. Izložbu je organizirao Muzeja Grada Đurđevca,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×