19 C
Koprivnica
Nedjelja, 16. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PERIPETIJE ZBOG RAMPE

Autobus pola sata čekao na željezničkom prijelazu, djeca zakasnila na nastavu, vozač Siniša: Čekali smo i čekali, a vlaka ni od kuda
A

Kad sam došao do njih i pitao što se događa, gospodin je jednostavno ugasio cigaretu, otišao do uređaja, pritisnuo gumb i podigao rampu i problem je bio otklonjen, mogli smo nastaviti s vožnjom - objasnio je Hren

Ne propustite

Zbog spuštene rampe na željezničkom prijelazu između Rasinje i Kuzminca jutros je cijeli autobus učenika, polaznici škola u Rasinji i Legradu, zakasnio na nastavu.

Ljut i revoltiran zbog situacije koja se odigrala već drugi puta u razmaku od mjesec dana javio nam se vozač autobusa Siniša, koji je odgovoran i zadužen djecu na vrijeme dovesti na nastavu, a zbog problema s rampom HŽ-a jutros to nije uspio. Učenici škole Rasinja stigli su pola sata kasnije, a polaznici OŠ Legrad s 15 minuta zakašnjenja.

Kako nam je ispričao, jutros je u 6.45 autobusom punim djece stigao na željeznički prijelaz Brodec koji se nalazi između Rasinje i Kuzmnica. Rampa je bila spuštena.

– Čekali smo i čekali, a ništa se nije događalo. Vlaka ni od kuda. Osobna vozila su u međuvremenu počela prelaziti željeznički prijelaz usprkos spuštenoj rampi, ali ja nisam mogao ništa drugo nego čekati. Prošlo je punih pola sata, u 7.25 mi je pukao film i uputio sam se pješice do obližnje ekipe HŽ-ovaca koja je tamo nešto radila da ih pitam u čemu je stvar. Posebno me razljutilo to što smo čekali uzalud, svih tih pola sata vlaka nije bilo, ni traga ni glasa od njega, stajali smo jer netko nije na vrijeme digao rampu ili ju je spustio tek toliko, bezveze – ispričao nam je Siniša koji je problem ubrzo i riješio.

– Kad sam došao do tih ljudi i pitao što se događa, gospodin je jednostavno ugasio cigaretu, otišao do uređaja, pritisnuo gumb i podigao rampu i problem je bio otklonjen, mogli smo nastaviti s vožnjom. No, možete zamisliti kako je to bilo pola sata čekati na suncu s busom punim učenika koji kasne na nastavu – požalio nam se vozač.

Da opravda svoje putnike, odnosno đake, Siniša je u Rasinji i Legradu morao obaviti razgovor s ravnateljima kako bi im pojasnio razlog zbog kojeg su djeca danas zakasnila na nastavu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U Đurđevcu

Picoki, pripremite maramice, Kerekeš teatar dolazi sa svojom novom predstavom “Babinjak”

Salve smjeha orit će se u nedjelju u Domu kulture u Đurđevcu. Naime, nova predstava Ljubomira Kerekeša, "Babinjak", nakon ožujske...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×