9.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 21. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Autobusni prijevoz učenika srednjih škola i dalje će se subvencionirat
A

Ne propustite

Koprivničko-križevačka županija i „Čazmatrans – Nova“ d.o.o. Čazma postigli su dogovor o nastavku pedeset postotnog subvencioniranja cijene srednjoškolskih relacijskih pokaznih karata na području Koprivničko-križevačke županije za razdoblje od rujna do prosinca 2010. godine. Na isti način subvencioniran je prijevoz i za proteklu školsku godinu.

Ugovor o nastavku subvencioniranja u srijedu su potpisali direktor putničkog prometa tvrtke „Čazmatrans – Nova“ Damir Pavlović i župan Darko Koren. Ugovor omogućuje subvencioniranje autobusnog prijevoza za oko 850 učenika s područja Koprivničko-križevačke županije koji se školuju u županijskim srednjim školama. Za ovu namjenu Županija iz svog proračuna izdvaja oko 170 tisuća kuna mjesečno, a u 2010. godini za navedeno subvencioniranje osigurano je 2 milijuna kuna.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dom kulture

FOTO Ljubitelji umjetnosti minijaturnog drveća došli su na svoje, pogledajte izložbu

U Domu kulture U Đurđevcu može se razgledati izložba 30 patuljastih, većinom autohtonih vrsta drveća, koje je u sklopu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×