11.7 C
Koprivnica
Subota, 20. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Bakovčice dobivaju kanalizaciju za milijun kuna
B

Ne propustite

Još malo i neće biti posla u Bakovčicama – rekla je na otvorenju radova 1600 metara kanalizacije u Bakovčicama, čelnica grada Vesna Želježnjak.

Djelatnici koprivničkog Kominga počeli su s radovima, a projekt kanalizacije u Bilogorskoj i djelu Koprivničke ulice vrijedan je milijun kuna. Nositelj realizacije investicije je Komunalac, a financira se od strane Hrvatskih voda u okviru programa Vlade.

U dužini od 400 metara, radovi će početi u Koprivničkoj, nakon čega strojevi kreću u Bilogorsku ulicu.

Kanalizacija se polaže dijelom po ulici, a dijelom, zbog nepovoljnog terena kod groblja po privatnim parcelama.

– Slijede nam pripreme za asfaltiranje, ali prije nego krenemo s polaganjem asfalta provjerit ćemo tko se od vas priključio na mrežu i plaćate li komunalne doprinose – poručio je zadovoljan Radovan Knežević, predsjednik mjesnog odbora svojim mještanima. Bakovčica će ovim projektom postati prvo koprivničko prigradsko naselje koje će imati riješenu kompletnu kanalizaciju.

Po vrsti prihvata otpadnih voda, kanalizacija će moći primati samo fekalne otpadne vode, bez oborinskih.

Kućanstva će se za sedamdeset dana dobiti mogućnost priključka na gradsku kanalizaciju, a prvu je lopatu zakopala Vesna Želježnjak.  

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ajmo plavi!

FOTO Sunce privuklo brojne navijače, pogledajte tko je došao bodriti Slaven protiv Hajduka

Utakmice protiv Hajduka uvijek su rado posjećene na Apašu. Ništa drukčije nije bilo ni danas, a sunčano vrijeme dodatno...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×