24.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 16. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PRIJETI JOJ ZATVOR

Bankarica (50) pored Koprivnice dvije godine varala klijente, krivotvorila im potpise pa prisvajala njihov novac, maznula više od 10 tisuća eura
B

Zbog ovog njenog mudrog poteza prijeti joj od jedne do 10 godina zatvora za zlouporabu povjerenja u gospodarskom poslovanju te od šest mjeseci do pet godina za krivotvorenje isprava

Ne propustite

Protiv hrvatske državljanke stare 50 godina provest će se pojačana policijska istraga, odlučilo je Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu.

Razlog tome je sumnja da je počinila produljeno kazneno djelo zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju i kazneno djelo krivotvorenja službene ili poslovne isprave.

– Okrivljena 50-godišnjakinja je od srpnja 2020. do siječnja 2022. godine u mjestu kraj Koprivnice, kao službenica ovlaštena za obavljanje transakcija prema nalozima klijenata banke, bez znanja i ovlaštenja osmero vlasnika, podizala novac s njihovih štednih i tekućih računa otvorenih u toj banci – navode tužitelji.

Gospođa je, tako, podigla više od 82.000 kuna i zadržala taj novac za sebe. Na teret joj se stavlja da je, radi prikrivanja prisvajanja novca, sastavljala potrebnu dokumentaciju za isplatu na kojoj je vlastoručno potpisivala klijente lažno prikazujući da je novac isplaćen njima.

Zbog ovog njenog mudrog poteza prijeti joj od jedne do 10 godina zatvora za zlouporabu povjerenja u gospodarskom poslovanju te od šest mjeseci do pet godina za krivotvorenje isprava.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tradicionalno u Brodiću

FOTO Okupili se na svetoj misi i blagoslovu vozača bicikala, motora i automobila

Kapelica svetog Vida u Brodiću, mjestu u općini Ferdinandovac, danas je vrvjela životom. Mnoštvo vjernika, znatiželjnika, vozača bicikala, motora i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×