Batinić oštetio Slaven, Scoria poručio: Ako sad počnemo lovit’ vještice, onda smo ispali

07:18h
0
Jurica Pranjić, Davor Vugrinec, Ante Erceg i Goran Roce na utakmici Slaven Belupo - Split (1:2) // Foto: Koprivnica.net

Trener Slavena Belupa Elvis Scoria žalio je zbog novog poraza kojeg je njegova momčad u ponedjeljak doživjela protiv Splita.

– Zadovoljan sam što je publika došla u velikom broju, po prvi put se osjećalo da smo igrali u domaćem ambijentu. Zahvaljujem im na dolasku, a zahvalio bih i igračima što su dali sve od sebe. Nismo nagrađeni ni pet posto za ono što smo dali protiv Splita i šteta je što je tako završilo – rekao je Scoria.

Strahovanja zbog delegiranja osječkog (!?) suca Batinića za utakmicu sa Splitom bila su opravdana, u Slavenu su pregledom snimke utvrdili da su zakinuti za čisti jedanaesterac u 40. minuti nakon prekršaja na Glavini i igranja rukom Rugaševića, stoga su poslali prigovor na suđenje.

Elvis Scoria ima razloga za zabrinutost // Foto: Koprivnica.netI Scoria je u par navrata burno reagirao na sudačke odluke, ali se suzdržao od komentiranja suđenja.

– Ja sam malo i emocionalan, ne možemo svi treneri biti isti, to je dio karaktera i dio emocija koje stavljaš u utakmicu. Ja ih stavljam puno, jer drugačije ne znam voditi ekipu. Ne bih komentirao suđenje.

Vjerujete li u ‘mutne igre’ u HNL-u?

– Nama je sada kasno za misliti o mutnim igrama. Još su u igri 24 boda i moramo se fokusirati na teren. Ako sad počnemo lovit’ vještice, onda smo ispali. A suđenje će komentirati oni koji su za to zaduženi, i bilo bi dobro da to naprave – poručio je Scoria.

Slaven Belupo u subotu gostuje kod Hrvatskog dragovoljca, utakmica se igra na ŠRC „Stjepan Spajić” s početkom u 15 sati.