18.2 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Bazeni Cerine // Obilježili Hrvatski olimpijski dan
B

Ne propustite

Pod geslom „Brže, jače, više” 50-ak djece i mladih obilježilo je Hrvatski olimpijski dan na Gradskim bazenima Cerine.

U obilježavanje ovog sportskog dana uključili su se klubovi i udruge koji marljivo treniraju cijele godine na Gradskim bazenima.
Posjetitelji su imali priliku vidjeti prezentaciju rada Male sportske škole, od najmlađe skupine “Bebe – ribe” pa sve do skupine predškolaraca i školaraca, demonstracije plivačkih tehnika Plivačkog kluba Cerine, demonstracije plivačkih disciplina Ronilačkog kluba DŠV Šoderica – plivanje i ronjenje sa monoperajom i demonstracije ronjenja Ronilačkog kluba Plavi Koprivnica.

Održano je i natjecanje u plivanju u svim disciplinama (50m), u kojem je sudjelovao Plivački klub Cerine.

Osim što su se građani besplatno kupali u vremenu od 17 do 19 sati, uživali su u bogatom programu te su imali priliku družiti se i slikati s hrvatskom olimpijkom Vesnom Milanović Litre i Andreom Čović.

Cilj ove priredbe bio je poticanje djece i mladeži na aktivno bavljenje sportom, kao i razvijanje svijesti o ulozi sporta u službi društva te edukacija mladih o olimpijskom pokretu i njegovu značaju u svijetu.

{vsig}fun/09-2013/cerine{/vsig}

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U Koprivnici

Djevojčica biciklom oduzela prednost automobilu na raskrižju, ozlijeđena je i završit će na sudu

Lakše tjelesne ozlijede zadobila je 14-godišnjakinja u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 16.25 u Koprivnici. Iz Policijske uprave...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×