Begović iz HSP-a AS proziva gradsku vlast zbog roštilja u pučkoj kuhinji

12:13h
0
Branimir Begović // Foto: Koprivnica.net

Na roštilj kojeg su za korisnike koprivničke pučke kuhinje vlastitim sredstvima pripremili gradski čelnici i vijećnici SDP-a, HNS-a i Laburista reagirao je i Branimir Begović, koordinator HSP AS Koprivničko-križevačke županije.

Njegovo priopćenje objavljujemo u cijelosti, onako kako smo ga i primili.

„Besramno iskorištavanje korisnika pucke kuhinje u gradu Koprivnici, od strane gradonacelnice, odnosno gradskih vijecnika vladajuce koalicije, u svrhu osobne politicke promocije, nesto je sto izaziva zgrazanje u svakom sredjenom i civiliziranom drustvu.

Osudjujemo taj cin, pogotovo stoga jer se broj nasih gradjana koji su primorani koristiti usluge pucke kuhinje visestruko uvecao bas za vrijeme vladavine gradonacelnice, odnosno njene partije.

Razumijemo uznemirenost vladajucih struktura i na lokalnoj, i na drzavnoj razini, odnosno njihov skori izborni poraz, ali ovakvi potezi u suprotnosti su sa ljudskim i etickim normama.

Nakon odluke o dokapitalizaciji Podravke, gdje ce drzava izgubiti kontrolni paket, a samim time stvorit ce se uvjeti da aktualna uprava svojim potezima od te uspjesne tvrtke napravi bazu za uhljebljivanje istrosenih stranackih kadrova, ovakvi i slicni istupi gradskih celnika izazivaju strepnju za buducnost ovoga grada , jer ocito je da u pokusaju ocuvanja vlasti nece prezati pred nicime!”, stoji u priopćenju kojeg potpisuje Branimir Begović.

čitam...