8.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 3. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Čep za lijek

Belupu uručena zahvalnica za pola tone prikupljenih čepova, sredstva idu za liječenje oboljelih od leukemije i limfoma
B

Povodom primopredaje čepova predsjednik Udruge oboljelih od leukemije i limfoma Emil Vibović predao je Zahvalnicu predsjedniku Uprave Belupa Hrvoju Čeoviću

Ne propustite

U sjedištu tvrtke Belupo u utorak 5. prosinca uručena je Zahvalnica za sudjelovanje u dobrovoljnoj akciji Čep za lijek.

Povodom primopredaje čepova predsjednik Udruge oboljelih od leukemije i limfoma Emil Vibović predao je Zahvalnicu predsjedniku Uprave Belupa Hrvoju Čeoviću.

– U skrbi za zdravlje, Belupo misli na ljude jer kvaliteta života je svima nama na prvom mjestu. Kao što osmišljavamo načine i procese u proizvodnji i plasmanu lijekova, tako ih provodimo i u djelovanju zajednice. Potičemo svoje projekte i pridružujemo se postojećima. Ovaj projekt s geslom Srce za djecu Hrvatske nosi poruku koja je belupovkama i belupovcima poticaj već više od pedeset godina. Ulažemo svoje znanje i zalaganje u dostupnost liječenja jer Prvo je zdravlje. To je naš put i naš cilj – naglasio je predsjednik Čeović preuzevši Zahvalnicu.

Predsjednik Udruge Emil Vibović zahvalio se na predanim čepovima, te istaknuo da je u nešto više od šest mjeseci prikupljeno oko pola tone čepova što članovima Udruge omogućuje liječenje i podiže kvalitetu života.

Cilj je Projekta Čep za lijek, koji od 1999. godine provodi Udruga za oboljele od leukemije i limfoma, prikupljanje čepova od tvrde plastike koje pojedinci, obitelji, domaćinstva i radne zajednice skupljaju i daruju Udruzi. Udruga prodaje čepove kao sekundarnu sirovinu, a namaknutim sredstvima financira liječenje oboljelima kad god terapija nije dostupna na domaćem tržištu ili je HZZO ne financira.

Prigodi su također prisustvovale inicijatorica projekta direktorica Kontrole kvalitete Željka Bešvir te organizatorice projekta voditeljica Zaštite okoliša Ivana Jambrek i voditeljica internih komunikacija u Belupu Lidija Turkalj.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ma top

Predivna Anamarija ni ovog puta nije razočarala, pogledajte samo taj kaput

Mlada brineta Anamarija ni ovog puta nije razočarala. Anamariju često znamo vidjeti na špici i svakog puta iz ormara izvuče...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×