Programi za mlade

Bend FOR najavljuje projekt Svih 5 za 5 i novu programsku sezonu u Klubu kulture

09:17h
0
F O R
Bend F O R // FOTO: osobna arhiva

Križevački multimedijalni prostor Klub kulture objavio je neke od programa koje priprema ove jeseni i zime u novoj programskoj shemi.

U subotu 03. rujna gostuje bend FOR, progresivni akustični rock sastav koji je pobrao odlične kritike nakon izdanja prvog albuma. U bendu inače sviraju i dva Križevčanina Miodrag Prelec i Frano Homen.

Koncert se održava u sklopu većeg projekta pod nazivom Svih 5 za 5 kojeg provodi udruga K.V.A.R.K., jedna od najagilnijih križevačkih udruga koja se bavi nezavisnom kulturom, mladima i civilnim društvom. Svih 5 za 5 ima za cilj pružiti pet različitih vrsta aktivnosti te kroz njih aktivnije uključiti mlade osobe u društveni život zajednice, a sve s naglaskom na srednjoškolce i sektor mladih.

Početak projekta najavljuje upravo koncert benda FOR, a ostale aktivnosti su Mali Zeleni Festival, parlaonica i kviz za srednjoškolce, organizacija sportskog turnira i party Inicijative Eat, Sleep, Party, Repeat. Projekt financira Fond mladih UZGON u iznosu od 10 tisuća kuna dok udruga participira s iznosom od 3500 kuna.