odlični rezultati

Berba medalja koprivničkih badmintonaša u Čakovcu, Lovro Matovina osvojio četiri, Lara Tomjek i Filip Vedriš po jednu

Konkurencija je bila vrlo jaka

10:03h
0
badminton koprivnica
Foto: BK Koprivnica

Proteklog vikenda u Čakovcu je odigrano četvrto, ujedno i posljednje kolo HK u badmintonu, nakon kojeg je koprivnički klub bogatiji za čak šest medalja. Izvrsni rezultati postignuti su u žestokoj konkurenciji od 74 igrača i igračica iz cijele Hrvatske, jer su došli natjecatelji od Slavonije pa sve do Dubrovnika.

Igralo se dva dana, s time da su u subotu na programu bile kategorije U11 i U15, a boje BK Koprivnica branili su Lara Tomjek, Filip Vedriš, Lovro Matovina i Filip Kos. Lara je osvojila zlatnu pojedinačnu medalju u U11 kategoriji, a u istoj, ali u muškim parovima, zaigrao je Filip Vedriš, koji je s imenjakom iz BK Maksimir bio drugi. Pojedinačno je bio četvrti. Lovro i Filip Kos igrali su U15. Filip je osvojio šesto mjesto u singlu, a Lovro je, sad već po običaju, bio zlatni. U istoj dobnoj skupini, ali u mixu s Leom Burazor iz BK Dubrovnika, također je uzeo zlato.

U nedjelju su na parket izašli igrači i igračice vezani uz U13 i U17 kategorije, a ponovno su igrali Lara Tomjek i Lovro Matovina. Lara je ovaj put igrala u starijoj dobnoj skupini U13 i zauzela deveto mjesto, a Lovro je došao do dvije bronce. Pojedinačno i u mixu s partnericom iz Dubrovnika, s kojom je igrao i dan ranije.

badminton koprivnica
Foto: BK Koprivnica
badminton koprivnica
Foto: BK Koprivnica
Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!