17.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Električni autobusi u Koprivnici

Besplatan prijevoz do prosinca iduće godine
B

Ne propustite

U planu je i druga linija, Vinica-Miklinovec, koja će zaživjeti kada se steknu uvjeti za proširenje sustava, istaknuo je Ivan Šimunec, odgovoran za izradu Plana uspostave javnog prijevoza.

Vozni red prema kojemu će električni autobusi prometovati do kraja 2015. godine, koji su započeli voziti prošli tjedan, postavljen je jučer, u srijedu, na stajalištima i početnim točkama pilot linije Kampus-Starigrad.

– Na ovaj način ostvarujemo nešto što je gradovima naše veličine neostvarivo: javni prijevoz. Financiranje javnog prijevoza ogroman je trošak gradovima koji koriste autobuse na fosilna goriva, što ćemo mi izbjeći – istaknuo je Mišel Jakšić, zamjenik koprivničke gradonačelnice.

Osim postojeće linije javnog prijevoza, u planu je i druga, Vinica-Miklinovec, koja će zaživjeti kada se steknu uvjeti za proširenje sustava, istaknuo je Ivan Šimunec, odgovoran za izradu Plana uspostave javnog prijevoza u Gradu Koprivnici.

– U prvih tjedan dana broj putnika narastao je na 11 dnevno – naglasila je Josipa Geršić, voditeljica Poslovne jedinice Koprivnica.

Prijevoz će biti besplatan za sve putnike do kraja projekta, odnosno do prosinca 2016. godine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×