19.3 C
Koprivnica
Utorak, 28. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Kazalište što, kako i zašto uopće? 

Bibliobusna služba koprivničke knjižnice dovodi besplatnu predstavu Ludens teatra u Novigrad Podravski
B

Nakon predstave, glumac Sven Šestak će porazgovarati s publikom o glumačkom poslu

Ne propustite

U sklopu programa Bibliobus vam dovodi u goste, bibliobusna služba Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” Koprivnica organizira predstavu Ludens teatra; Kazalište što, kako i zašto uopće?

Predstava je namijenjena za učenike viših razreda OŠ Novigrad Podravski i za sve ostale stanovnike općine Novigrad Podravski od navedenog uzrasta na dalje.

Riječ je o programu koji Bibliobusna služba provodi od 2009. godine za stanovnike općina koje bibliobus obilazi, a organiziraju se književni susreti, igrokazi, predstave i predavanja raznovrsnih predavača, sve s ciljem da kvalitetni kulturni sadržaji doputuju i do manjih mjesta, udaljenih od većih kulturnih centara.

Za sve zainteresirane ulaz na predstavu je besplatan, a održat će se u Dvorani ZKF u sklopu Vatrogasnog doma u Novigradu Podravskom, u ponedjeljak, 9. listopada 2023. s početkom u 18.00 sati.

–  Nakon predstave, glumac Sven Šestak će porazgovarati s publikom o glumačkom poslu. Veselimo se vašem dolasku – ističu iz Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” Koprivnica.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Samo se nižu

Pao još jedan koprivnički “travar”, uzgajao marihuanu i prodavao je po gradu

Još je jedan diler droge pao na koprivničkom području, javlja policija. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičen je 27-godišnjak zbog proizvodnje...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×