27.3 C
Koprivnica
Četvrtak, 1. lipnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

‘Biciklin’ dobio priznanje ‘Sport za sve’
'

Ne propustite

Koprivnički Old timer klub ‘Biciklin’ dobio je jedno od osam godišnjih priznanja Hrvatskog saveza sportske rekreacije ‘Sport za sve’. Priznaje je na svečanosti u Zagrebu primio tajnik ‘Biciklina’ Zlatko Blažeković, koji nije krio zadovoljstvo:

– Ponosan što su u Hrvatskom savezu sportske rekreacije prepoznali naš rad od prvog dana osnutka. Mislim da naši sugrađani vide puno manifestacija, naš rad i stoga je ovo veliko priznanje Hrvatskog sveza sportske rekreacije ‘Sport za sve’.

Koprivnički rekreativci okupili su se 2001. godine, da bi tri godine kasnije osnovali jedini klub biciklističke rekreacije u Hrvatskoj. U manje od pet godina prepoznati su diljem zemlje te izvan njezinih granica, prvenstveno po Festivalu biciklističke rekreacije. Na njihovu inicijativu ustanovljen je Dan bicikla i biciklizma Grada Koprivnice, a izdali su i šest knjiga i brošura o rekreaciji. Uspješno su postavili jedinstveni muzej bicikla na otvorenom, kojim je Koprivnica dobila replike najznačajnijih primjeraka u razvoju bicikla kroz povijest tog vozila.

No,  najznačajnijim Blažeković ipak smatra sudjelovanje i potporu građana u aktivnostima Kluba, jer oni „Biciklin” drže u državnom vrhu sportske biciklističke rekreacije. Old timer klubu ‘Biciklin’ zahvalu za aktivnosti dobio je i kod kuće, ove su godine primili Plaketu Grada Koprivnice.

Izvor: www.radio-koprivnica.hr

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

EDUKACIJA

FOTO Školarci iz Budrovca družili se s vatrogascima. Okušali su i u simuliranom gašenju požara

Javna vatrogasna postrojba Đurđevac i Dobrovoljno vatrogasno društvo iz đurđevačkog prigradskog naselja Budrovac u sklopu Mjeseca zaštite od požara...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti