14.1 C
Koprivnica
Subota, 20. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Bijeg od vrućina // Koprivničke bazene posjetio rekordan broj kupača
B

Ne propustite

Velike vrućine koje ovih dana vladaju u Hrvatskoj nagnale su mnoge građane da ”spas” potraže u kupanju. Oni najsretniji otišli su na more, drugi se pokušavaju rashladiti na jezerima ili rijekama, ali puno je onih koji su ovih dana posjetili i bazene.

 

I koprivnički bazeni Cerine, kojima upravlja Gradsko komunalno poduzeće Komunalac, ovih dana bilježe značajan porast broja posjetitelja. U nedjelju, 19. srpnja bazene je posjetilo čak 730 kupača, što je rekordan broj posjetitelja u jednom danu u posljednjih šest godina.

– To potvrđuje da bazeni Cerine nisu samo omiljeno gradsko kupalište, već su kvalitetu samih bazena prepoznali i posjetitelji iz Bjelovara, Virovitice, Čakovca, Varaždina, Križevaca koji najčešće dolaze u obiteljskim vikend aranžmanima – istaknula je Petra Bijač, voditeljica marketinga i odnosa s javnošću koprivničkog Komunalca.

Spas od vrućina mnogi su pronašli na Cerinama // Foto:Komunalac

Ona tvrdi kako su Bazeni Cerine po posjećenosti, broju korisnika, atraktivnosti sadržaja i usluga koje nude u posljednjih nekoliko godina postali okosnica razvoja turizma u Koprivnici, Koprivničko- križevačkoj županiji i šire.

– Godišnje bazene „Cerine” posjeti oko 100 000 posjetitelja, a dosad tijekom 2015. godine bazene Cerine posjetilo je više od 45.000 posjetitelja. Bazeni Cerine ovog su ljeta omiljeni odabir za osvježenje i rekreaciju, od 1. lipnja do 20. srpnja posjetilo ih je 15.136 kupača, što je 42% više kupača nego u istom razdoblju prošle godine – kazala je Petra Bijač.

Dodala je kako na povećanje broja kupača nisu utjecale samo ljetne vrućine nego i bogatija, sadržajnija ponuda bazena Cerine za sve posjetitelje bez obzira na dob. Osim vodenih atrakcija u samim bazenima, posjetiteljima su na raspolaganju razni animacijski programi za mališane, grill specijaliteti te veliki izbor pića u Beach baru, kao i mogućnost igranja odbojke, rukometa ili malog nogometa na pijesku.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Avantura na dva kotača

FOTO Mario Laketa biciklirao do Vukovara i nazad: Kamioni su prolazili 20 centimetara uz mene, ali srce mi je bilo ispunjeno da ne mogu...

Priznajmo si, mnogi od nas se zadišu kada na biciklu odu do trgovine i natrag. Oni u malo boljoj...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×