5.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 25. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Tko je taj sretnik?

Bili smo na sretnom prodajnom mjestu, svi danas pričaju samo o jednom, Zvonko: Da sam dobio na lotu častio bih cijelo mjesto; Supruga Snježana: On i bez dobitka sve časti
B

Inače sam u Pitomači na zamjeni, ali znam da nikad tijekom prijepodneva nije bilo toliko uplata za igru Sve ili ništa. Najveći dobici u Pitomači ipak su ostvareni na loto igrama, a bilo je i milijunskih dobitaka u kunama kaže prodavačica Romana

Ne propustite

U Pitomači je, očekivano, danas glavna tema svih rasprava tko je taj miljenik sreće koji je u igri Sve ili ništa Hrvatske lutrije pogodio svih 11 brojeva i dobio čak 80.000 eura, odnosno dok mu država uzme porez od 30 posto, na račun će mu sjesti 56.000 eura.

Dobitni listić uplaćen je u poslovnici Hrvatske lutrije u Pitomači, a djelatnica Romana otkrila nam je da je listić odigran u smjeni kad je radila njena kolegica.

Sretni dobitnik se, naravno, nije javio u poslovnicu, a Romana prognozira da će vjerojatno ostati tajan i preuzeti dobitak izravno u sjedištu Lutrije.

– Još od jučer navečer krenule su špekulacije tko bi mogao biti dobitnik, a ima dosta igrača koji se šale da su to oni. Čak je jedan obrtnik otišao u kafić i s dobitnim listićem od osam eura “preveslao” ekipu da je on pogodio svih 11 brojeva – priča nam Romana.

Veliki dobitak, dodaje ona, odmah je pobudio veliki interes za igru Sve ili ništa pa je danas u pitomačkoj poslovnici najviše uplaćenih listića baš za tu igru.

Dobitak lutrija Pitomača
Foto: Đuro Grčić

– Inače sam u Pitomači na zamjeni, ali znam da nikad tijekom prijepodneva nije bilo toliko uplata za igru Sve ili ništa. Najveći dobici u Pitomači ipak su ostvareni na loto igrama, a bilo je i milijunskih dobitaka u kunama – kaže Romana.

Pitomačani su još jednom pokazali da su uvijek spremni za šalu pa smo se i mi uvjerili da ima onih koji kroz smijeh kažu da su oni sretni dobitnici. Tako nam je i poznati nogometaš i trener Goran Bosilkovski odmah dobacio da nas više ne poznaje, jer je “pun kao brod”.

Zvonko, pak, kaže da on ni sekunde ne bi dvojio što bi učinio u slučaju dobitka.

– Odmah bi počastio cijelu Pitomaču – ispalio je Zvonko, a nas je posebno “osvojio” dodatak od njegove supruge Snježane.

– Znate, on vam i onako često časti cijelu Pitomaču. Nema kome ne pomaže – dodala je Snježana.

Bilo kako bilo, Pitomačani će sigurno još nekoliko dana svim raspoloživim snagama istraživati tko je bogatiji za 56.000 eura.

Dobitak lutrija Pitomača
Foto: Đuro Grčić
Dobitak lutrija Pitomača
Foto: Đuro Grčić
Dobitak lutrija Pitomača
Foto: Đuro Grčić
Dobitak lutrija Pitomača
Foto: Đuro Grčić
Dobitak lutrija Pitomača
Foto: Đuro Grčić
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Obljetnica

FOTO/VIDEO Rotary klub Koprivnica slavi 20. rođendan u Domoljubu, došli brojni poznati Koprivničanci

Rotary klub Koprivnica svečanošću u Domoljubu slavi svoju 20. obljetnicu. Tim su povodom u Domoljub došle brojne Koprivničanke i Koprivničanci...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×