Gigantska prijetnja na cesti

Bilo je dovoljno da kombajnu otpadne zaštitni poklopac i ugrozi sve u blizini

10:00h
0
Ilustracija

U nesreći je sudjelovao poljoprivredni kombajn te teretno vozilo marke Mercedes Actros vukovarskih tablica, koje je vuklo i prikolicu i osobni automobil.

Sinoć u 21.10 sati zbog prometne je nesreće koja na prvu zvuči zastrašujuće, za promet bila zatvorena državna cesta Križevci – Bjelovar, u Kenđelovcu.

Naime, u nesreći je sudjelovao poljoprivredni kombajn te teretno vozilo marke Mercedes Actros vukovarskih tablica, koje je vuklo i prikolicu i osobni automobil.

Nesreća se dogodila oko 20.50 sati kad je na nerigistriranom kombajnu kojim je upravljao 25-godišnjak, došlo do otvaranja lijevog zaštitnog poklopaca. U tom je trenutku iz suprotnog smjera naišao teretni sklop vozila kojim je upravljao 20-godišnjak, pa je zaštitni poklopac udario u prednju stranu vozila i bočnu stranu prikolice.

Međutim, to nije bilo sve, jer se poklopac odbio i pao na Hyundai bjelovarske registracije kojim je upravljao 47-godišnjak, a koji se vozio iza kombajna.

Na sreću, nije bilo ozlijeđenih nego je utvrđena samo materijalna šteta. U vozača nije bilo utjecaja alkohola pri vožnji, a protiv vozača kombajna pokrenut je prekršajni postupak.

 

 

čitam...
Loading...