-4.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Bitka kod Samobora
B

Ne propustite

U nedjelju su predstavnici Turističke zajednice grada Koprivnice, odnosno Udruge Anno domini prisustvovali po četvrti puta na povijesnoj manifestaciji u Samoboru te svojom nazočnošću i jedinstvenim programom obogatili sadržajnost događanja i po tko zna koji puta odradili odličnu direktnu promociju s vrlo malo utrošenih sredstava.

- Oglas -

Koprivnički mušketiri i haramije branili su srednjovjekovnu Samoborsku utvrdu od najezde protivnika dok su u vrijeme primirja koprivnički Stari zanati vjerno i strpljivo prezentirali svoje davno zaboravljene vještine i plijenili pažnju brojnih posjetitelja.

Naime, ovaj je nastup ujedno bio i vrlo efikasna promocija naših manifestacija, najviše Podravskih motiva i Renesansnog festivala, kao i Grada i Županije,  obzirom da je evenat u Samoboru posjetilo na desetine tisuća posjetitelja s područja zagrebačke županije, što je upravo naše ciljano turističko tržište.

Ova promotivna aktivnost Turističke zajednice Koprivnice jedna je od brojnih koje će se provoditi ove godine s obzirom na već dosadašnje pozive i interes mnogih organizatora manifestacija diljem Hrvatske.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svaki dan, Alenka ne treba povod za dobro se srediti

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svakoga niti za svaki dan, no naša sugrađanka Alenka uvijek nam svojom pojavom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti