22.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Bitka kod Samobora
B

Ne propustite

U nedjelju su predstavnici Turističke zajednice grada Koprivnice, odnosno Udruge Anno domini prisustvovali po četvrti puta na povijesnoj manifestaciji u Samoboru te svojom nazočnošću i jedinstvenim programom obogatili sadržajnost događanja i po tko zna koji puta odradili odličnu direktnu promociju s vrlo malo utrošenih sredstava.

Koprivnički mušketiri i haramije branili su srednjovjekovnu Samoborsku utvrdu od najezde protivnika dok su u vrijeme primirja koprivnički Stari zanati vjerno i strpljivo prezentirali svoje davno zaboravljene vještine i plijenili pažnju brojnih posjetitelja.

Naime, ovaj je nastup ujedno bio i vrlo efikasna promocija naših manifestacija, najviše Podravskih motiva i Renesansnog festivala, kao i Grada i Županije,  obzirom da je evenat u Samoboru posjetilo na desetine tisuća posjetitelja s područja zagrebačke županije, što je upravo naše ciljano turističko tržište.

Ova promotivna aktivnost Turističke zajednice Koprivnice jedna je od brojnih koje će se provoditi ove godine s obzirom na već dosadašnje pozive i interes mnogih organizatora manifestacija diljem Hrvatske.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svega ima!

FOTO Tradicionalni sajmeni dan u Đurđevcu privukao mnoštvo kupaca i prodavatelja: “Tri stvari jedan euro, biraj!”

Đurđevcom je danas u prijepodnevnim satima odzvanjao zvuk cjenkanja, ali i ekskluzivnih ponuda kao što su "biraj, tri za...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×