Bivša šefica Ureda državne uprave županije, na internetu pročitala da je smijenjena

11:02h
0
Zgrada Županije // Foto: Arhive ePodravina.hr
Zgrada Županije // Foto: Arhive ePodravina.hr

Elizabeta Repić Perković dobila je od vlade ovlaštenje za obavljanje poslova predstojnice Ureda državne uprave u Koprivničko-križevačkoj županiji. Ovlaštenje je privremeno, na rok do 6 mjeseci, sve dok se javni natječaj za izbor predstojnika ne provede u svih 20 županija diljem Hrvatske.

Repić Perković je do 15. kolovoza prošle godine bila privremena pomoćnica predstojnika u Službi za zajedničke poslove, kada je praktički degradirana na upravnog savjetnika za odobravanje besplatne pravne pomoći u Službi za opću upravu. Iako joj je ovlaštenje za poslove predstojnice počelo 05. siječnja, nova predstojnica još nije dobila rješenje o preuzimanju nove dužnosti, no primopredaju očekuje ovih dana.

A smijenjena predstojnica Jasminka Kelemen Klarić o svojoj je smjeni pročitala na web stranicama vlade. Posao predstojnice obavljala je od siječnja prošle godine, te je za Radio Dravu rekla da je cijeli ured kojim je upravljala posao odrađivao stručno i profesionalno. Na početku svog mandata zatekla je mnogo posla koji nije bio odrađen, poglavito na denacionalnizaciji. Ističe da su ulaganjem nadljudskih napora za opće dobro zaposleni kraju priveli ovaj veliki posao.

Ovog trenutka još ne zna što će raditi u budućnosti, no vjeruje da će njeno iskustvo i sposobnosti biti iskorišteni u državnoj upravi.

izvor: radio-drava.hr

čitam...