25.1 C
Koprivnica
Nedjelja, 16. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SUPERNOVA

Blagdansko darivanje sugrađana za više od 55.000,00 kuna
B

U Koprivnici i Varaždinu su kao izraz zahvalnosti za podršku dodijeljene humanitarne donacije bolnicama i udrugama koje brinu za potrebite obitelji, a najviše za egzistencijalno ugroženu djecu Financijska sredstva iskazana su na jedinstvenim poklon-karticama SUPERNOVA, koje vrijede punih godinu dana u gotovo svim trgovinama našeg koprivničkog trgovačkog centra, ali i ostalima u Hrvatskoj

Ne propustite

Naš gradski trgovački centar Supernova Koprivnica u suradnji sa Supernovom Varaždin ne zaboravlja svoje sugrađane ni u blagdansko vrijeme, stoga su u prosincu održane svečane primopredaje ukupno čak četiriju humanitarnih donacija bolnicama i dobrotvornim udrugama za potrebite sugrađane.

Opća bolnica Dr. Tomislav Bardek i Društvo Naša djeca u Koprivnici

Dobrotvornom aktivnosti Super božićno drvce na nacionalnom nivou darivane su potrebite obitelji u ukupnom iznosu fonda od 10.000,00 eura, od čega je 15.200,00 kuna u čak 76 poklon-kartica Supernova po depozitnom iznosu od 200,00 kuna pripremljeno za korisnike varaždinskoga doma za žrtve obiteljskoga nasilja Utočište Sveti Nikola te financijski ugrožene obitelji prema evidenciji Društva Naša djeca u Koprivnici.

Humani iskaz podrške i poštovanja

Osim navedenoga, naš gradski trgovački centar Supernova Koprivnica i Supernova Varaždina izdvojili su za opće bolnice ukupno 40.000,00 kuna. Za Opću bolnicu Dr. Tomislav Bardek u Koprivnici donaciju u iznosu od 20 tisuća kuna preuzeo je ravnatelj Mato Devčić, dr. med., spec. anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja, subspec. intenzivne medicine, dok se u ime Društva Naša djeca darovima u vidu 38 poklon-kartica za financijski ugrožene obitelji raduje ravnateljica Jadranka Lakuš.

Donacije u Varaždinu preuzeli su Dino Štrlek, dr. med., spec. kirurgije, subspec. vaskularne kirurgije, u ime Opće bolnice u Varaždinu te ravnateljica Irena Mađarić, mag. soc. rada, kao predstavnica doma za žrtve obiteljskoga nasilja Utočište Sveti Nikola. Primopredaju humanitarnih donacija poklon-kartica SUPERNOVA vodila je upraviteljica, sveučilišna specijalistica ekonomije, profesorica, magistra hrvatskog jezika i književnosti te magistra njemačkog jezika i književnosti, Patricija Tkalčec.

SUPERNOVA GRUPA daruje 10 tisuća eura potrebitim obiteljima

Božićnom akcijom virtualnog paljenja lampica na tzv. Super božićnom drvcu uz pomoć svojih kupaca i pratitelja Supernova Grupa prikupila je iznos od 10 tisuća eura za pomoć potrebitim obiteljima diljem Hrvatske. Ovom hvalevrijednom donacijom Supernova Grupa uljepšala je blagdane nekoliko stotina obitelji, kojima je pomoć najpotrebnija.

Ukupan iznos donacija uplaćen je na poklon-kartice Supernova, koje su uručene organizacijama Mala kuća Zadar, Kuća sretnih ciglica, Utočište Sveti Nikola, Društvo Naša djeca i Zagrebački humanitarci, a koje su ih potom dodijelile svojim štićenicima.

Podsjetimo, samo jedan klik bio je dovoljan za virtualno paljenje lampica na božićnom drvcu Supernova, postavljenom na internetskoj stranici Supernova Grupe, koja je zatim za svaku upaljenu lampicu donirala 1 € za pomoć potrebitim obiteljima. Supernova Grupa nastavit će svoje aktivnosti usmjeravati prema humanitarnom radu i pomoć lokalnim zajednicama, kako bi doprinijela podizanju kvalitete života svojih sugrađana.

Generator za rast i razvoj regije kroz rad i predanost

Prošle godine prisjećamo se donacije Odjelu za otorinolaringologiju u Varaždinu u iznosu 30.000,00 kuna, a nedugo prije toga 2020. darivanja opreme u iznosu od 48.000,00 Općoj bolnici Dr. Tomislav Bardek u Koprivnici i Općoj bolnici u Varaždinu, jednako kao i iznosa od ukupno 10.000,00 kuna za udrugu za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Latice i udrugu osoba s invaliditetom Bolje sutra. Godinu dana prije toga iz Supernove su razveselili lokalne udruge za osobe s invaliditetom, tjelesnim i/li intelektualnim poteškoćama Bolje sutra i Latice u Koprivnici lijepom gestom više od 100 komada namještaja, dok je prije toga bila uručena donacija više od 20.000,00 za varaždinski Odjel za neonatologiju i JIL novorođenčad.

Donacija u obliku praktičnih POKLON-KARTICA SUPERNOVA

Novost u ovogodišnjem humanitarnom činu donacije jest da je darivanje bolnica i udruga u potpunosti iskazano kroz inovativni poslovni projekt Supernove, a to su moderne poklon-kartice atraktivnoga dizajna. Na taj način korisnik donacije, odnosno svaki vlasnik svake poklon-kartice Supernova u potpunosti individualizirano raspodjeljuje sredstva na kartici kroz godinu dana prema vlastitoj dinamici i u trgovinama prema izboru.

Gospodarski održiva radna mjesta: stiže SUPERNOVA KRIŽEVCI

U novome centru u Križevcima uskoro se otvaraju dodatna radna mjesta, što građanima omogućuje ne samo prihvatljivu kupovinu prema platežnoj moći prosječne obitelji, nego i nova zaposlenja u vidu sigurnih primanja. Supernova Koprivnica i Varaždin imaju više od 70 poslovnih lokala zakupljenih u stopostotnom udjelu i zauzimaju ukupno 112.000,00 kvadrata s više od 400 zaposlenih. Supernova Koprivnica pak vrlo skoro osigurava dodatna radna mjesta na više od osam stotina kvadrata najnovije trgovine vrlo popularnoga brenda.

Supernova Koprivnica i Varaždin su centri prilagođeni regionalnoj kupovnoj moći, povezani odličnom prometnom situacijom te nastavljaju biti važnim dionikom društveno-ekonomskog rasta i razvoja lokalne zajednice.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Zgodna Koprivničanka zaslužila “čistu peticu” za ovu proljetnu kombinaciju i simpatičan osmijeh

Lijepo i usklađeno, baš sve je na ovoj predivnoj Koprivničanki. Haljina s cvjetnim printom odlično se uparila s naočalama...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×