Bojan Vručina na ljeto odlazi u španjolsku Valenciju!

08:23h
0
vrucina

081111-vrucina-mBojan Vručina, najbolji napadač Slavena Belupa i novopečeni hrvatski reprezentativac, od ljeta će nastupati za slavnog španjolskog prvoligaša Valenciju! Klub s Mestalle već je dulje vrijeme u potrazi za kvalitetnim napadačem, jer je izvjesno da će na ljeto prodati svoju prvu špicu Davida Villu.

Valencia je ranije željela angažirati Hajdukovog napadača Nikolu Kalinića, navodno je s njim potpisan i predugovor, no u Splitu su odustali od posla jer im ponuđena svota nije bila dovoljna. Za Vručinu je Slaven u zimskom prijelaznom roku tražio nešto više od milijun eura, tu cifru Hajduk nije želio platiti, no Španjolci su sad ponudili znatno više i od ljeta će ‘Vruči’ nositi bijeli dres Valencije.

Posao je realiziran za vrijeme boravka hrvatske reprezentacije u Andori, gdje će Vatreni danas na večer odigrati kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi. Zbog bolesti i ozljeda većeg broja napadača, hrvatski izbornik Slaven Bilić za ovu je akciju pozvao i Bojana Vručinu, što je očito bio signal za promptnu reakciju čelnicima Valencije.

Brigu o transferu Bojana Vručine nedavno je preuzela jedna španjolska agencija, i taj se potez Bojanu očito isplatio, jer će mu se na ljeto ostvariti san, nakon Bundeslige će okusiti i Primeru!