Bojan Vručina zbog temperature upitan za Hajduk

19:01h
0

081030-hajduk-mBojan Vručina, najbolji napadač Slavena Belupa, u subotu prije podne nije trenirao sa suigračima zbog povišene tjelesne temperature. Vručina je dobio ‘vrućinu’ u nezgodnom trenutku, dan prije prvenstvenog derbija s Hajdukom u Koprivnici te je njegov nastup u nedjelju na večer pod velikim znakom pitanja.

– Razgovarao sam s Bojanom, koji ima temperaturu od 38 stupnjeva. Dogovorili smo se da se čujemo u nedjelju ujutro, pa ćemo vidjeti hoće li moći biti u konkurenciji za utakmicu s Hajdukom – rekao je u subotu na večer Slavenov trener Mile Petković.

Bude li Vručina spriječen, poziciju u napadu mogao bi popuniti Dino Kresinger, koji bi zaigrao u paru s Marijom Jurićem. Vjerojatni Slavenov sastav u formaciji 4-4-2: Rodić – Purić, Rogulj, Lapić, Čaval – Šafarić, Poldrugač, Bilen, Jajalo – Jurić, Kresinger.

Policija je Slavenov susret s Hajdukom ocijenila utakmicom visokog rizika te će mjere osiguranja biti pojačane. Tehnički direktor Slavena Robert Kerovec izjavio je kako je policija već uhitila četvoricu navijača Hajduka koji su na tribini pokušali sakriti pirotehnička sredstva.

čitam...
Loading...