22.1 C
Koprivnica
Subota, 22. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
NOVI NATJEČAJI

Bolnica zapošljava više od 20 osoba, traže stručni kadar, pripravnike, kuhara, ali prodaju i kamiončić star 32 godine spreman za još puno kilometara, evo svih uvjeta
B

Kako je navedeno u oglasu, godina proizvodnje vozila je 1991., snaga motora mu je 60 kW, radni obujam motora 3456 cm3, bijele je boje, s dvoja vrata i ukupno prevaljenih tek 125.529 kilometara

Ne propustite

Pred koji smo tjedan pisali o potrebama za novim zaposlenicima koprivničke Opće bolnice Dr. Tomislav Bardek. Početkom veljače raspisali su natječaj kojim se tražilo uglavnom zdravstveno osoblje, ali i novi kuhar ili kuharica, kojeg, očito je, nisu našli.

Naime, početkom tjedna Bolnica je objavila nove natječaje, a u ovom krugu traže 14 osoba, među kojima je ponovno kuhar, odnosno kuharica. Uvjet je da ima završenu školu za VKV kuhare ili kuhar specijalist, a ako zadovolji na probnom roku od dva mjeseca, posao će dobiti na neodređeno. Vidjet ćemo hoće li ovaj put biti više sreće.

Što se, pak, tiče ostalih natječaja, svi se odnose na zdravstveno osoblje. Redom se traži po jedan prvostupnik sestrinstva, inženjer medicinske radiologije i fizioterapeutski tehničar. U bolničkom laboratoriju u potražnji su za tri zdravstvena tehničara, a traži se i šest medicinskih sestara ili tehničara. Od zdravstvenih djelatnika bolnica je u potražnji za još jednom primaljom.

Uz spomenute, traži se i devet pripravnika uz mjere za zapošljavanje HZZ-a. Svoje će mjesto u koprivničkoj bolnici dobiti dva prvostupnika medicinsko laboratorijske dijagnostike, jedna prvostupnica sestrinstva, dva prvostupnika radiološke tehnologije, dva  zdravstveno laboratorijska tehničara, jedan farmaceutski tehničar i jedna medicinska sestra ili tehničar pripravnik.

Prodaju Zastavu iz 1991. godine

Natječaji su objavljeni 20. ožujka i na njih se možete javiti sve do 28. ožujka, a uvjete koji se traže pogledajte OVDJE i OVDJE.

A osim što traže novo ljudstvo kako bi pojačali i ekipirali svoj radni tim, bolnica je ovih dana objavila i zanimljiv oglas o prodaji rabljenog vozila.

Ravnatelj Mato Devčić odlučio je bolnički kamiončić Zastava 50.8, star 32 godine, prepustiti u ruke novog vlasnika. Kako je navedeno u oglasu, godina proizvodnje vozila je 1991., snaga motora mu je 60 kW, radni obujam motora 3456 cm3, bijele je boje, s dvoja vrata i ukupno prevaljenih tek 125.529 kilometara.

Početna cijena za njega ne može biti niža od 1.200 EUR-a s PDV-om.

Pravo sudjelovanja na natječaju imaju sve pravne i fizičke osobe, osim zaposlenika Bolnice. Kamiončić će biti prodan onome tko za njega ponudi najvišu cijenu, napomenuto je u natječaju.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ivanje u Kalinovcu

FOTO/VIDEO Zabavljali se u Kalinovcu uz nastupe KUD-ova, druženje i bogat program

KUD Grgur Karlovčan iz Kalinovca, Općina Kalinovac te Turistička zajednica područja Dravski peski i ove su godine organizirali tradicionalnu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×