NOVO-STARO IME

Borac učvrstio otprije vrhunsku obranu, stigao je Marko Švagelj: Klub sam odabrao radi ambicija, imamo vrhunsku ekipu

U četvrtfinalu Županijskog kupa igrat će protiv križevačkog Radnika.

17:00h
0

Nogometaši imbriovečkog Borca odradili su prozivku, kao i prvi trening u sklopu priprema za, ponajprije, Županijski kup koji ih očekuje početkom kolovoza. Momčad trenera Zlatka Andrašića ispunjena je kvalitetnim imenima koji su prekinutu sezonu Prve ŽNL završili na prvome mjestu.

No, od jučer pojačana je za još jednog dobrog poznatog defenzivca – stopera Marka Švagelja – koji će tako učvrstiti otprije vrhunsku obranu kluba koja je u 13 utakmica jesenskog dijela sezone primila svega deset pogodaka. Podsjetimo, Borac u četvrtfinalu Županijskog kupa očekuje križevački Radnik.

– Odabrao sam ga radi ambicija za osvajanje Kupa i prvenstva što svakako možemo. Borac je odlično posložen klub, imamo vrhunsku ekipu, sretan sam što sam se vratio. Također, sretan sam što mogu surađivati s bivšim trenerom Andrašićem i igrati s igračem kao što je Bojan Vručina – rekao nam je Švagelj.

Član Uprave kluba Dražen Loparić otkrio nam je kako trenutno pregovaraju s još jednim igračem, i to ofenzivcem. S druge strane, klub je napustio Matijašec.

Inače, u Imbriovcu je plan izgraditi tribinu s 200 mjesta, o čemu smo pisali ovdje.

Foto: NK Borac Imbriovec
Foto: NK Borac Imbriovec
Foto: NK Borac Imbriovec
Foto: NK Borac Imbriovec
Foto: NK Borac Imbriovec
Foto: NK Borac Imbriovec

čitam...