17.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
u pixelu

Borna Ostriž zainteresiranim posjetiteljima pričat će o svojem nezaboravnom putovanju na Siciliji
B

Ne propustite

Koprivničanac Borna Ostriž nedavno je posjetio toplu Siciliju te je svoje nezaboravne dane putovanja po najvećem meditreranskom otoku odlučio podijeliti s javnosti pa će tako dojmove ispričati sutra, u  četvrtak, s početkom u 20 sati u koprivničkom  Pixelu.

Svaka zemlja ima svoj sjever i jug. U Velikoj Britaniji su primjerice južnjaci bogatiji, obrazovaniji i staloženiji od sjevernjaka. Slično je i u Francuskoj. U Italiji je pak obrnuto. Tu vlada uzrečica: „Tuga s juga!“ dok je sjever zemlje mnogo bolje organiziran. Dok je narod po mnogočemu mirniji, na jugu vlada savršeni nered, a koliko taj nered može biti privlačan i zanimljiv najbolje se može svjedočiti na Siciliji.

Ovaj se otok desetljećima poistovjećivao s mafijom i oružjem, a kako se ploča mijenja i kako je Sicilija postala pravo mjesto za mlade željne dobrog putovanja, prekrasnih plaža i neodoljive lakoće života,

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×