6.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 21. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Božićna izložba u Molvama
B

Ne propustite

U Galeriji molvarskog Likovnog kruga, prošle subote točnije 21. prosinca, slikari i kipari predstavili su se izložbom slika i skulptura. Bila je to tradicionalna izložba koje se priređuje svake godine u predblagdansko vrijeme Božića.

U Galeriji  u prigodno uređenom ambijentu okupili  su se brojni posjetitelji, a domaćini su im priredili pravi ugođaj dočeka Božića po starinskom običaju uz  Božićnu čestitku ,, Na tom mladom letu”.

Program otvorenja pratili su tamburaški sastav KUD-a Molvi i ženski  Crkveni zbor iz Repaša.

Prigodnim riječima posjetiteljima su se obratili, predsjednik molvarskog Likovnog kruga Vladimir Ivančan, o. Tomislav Glavnik, dok je biranim riječima izložbu otvorio, ugledni  gost i poznavatelj slikarstva, mirotvorac Milorad Kovačević, istaknuvši kako je slikarstvo u tom dijelu Podravine pravi kulturološki fenomen, koji se ne susreće baš često.

Na izložbi su sudjelovali slikari i kipari molvarskog Likovnog kruga: Slava Blažeković,  Martin Đukin, Stjepan Đukin, Stjepan Fosić,  Josip Gregurić, Zvonimir Ištvan, Vladimir Ivančan, Đuro Jaković, Ivan Jaković, Martin Kopričanec, Dragutin Kovačić, Petar Lončar, Vesna Martinjak, Marija Stipan, Josip Toth, Ivica Tuba, Marko Vedriš, Josip Žagar i Drago Žufika.

Izložba će ostati otvorena do 21. ožujka, 2014. tako da svi ljubitelji slikarstva, mogu posjetiti ovu zanimljivu izložbu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dan poslije utakmice

Torcidaši privedeni zbog pijanstva, droge i pirotehnike, zabranjeno im je na utakmice

Na jučerašnjoj utakmici između Slaven Belupa i Hajduka policija je imala posla. Kako navode iz PU koprivničko-križevačke, bilo je oko...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×