Bračun vjeruje da će protiv Milana biti bolje nego na Malti

10:26h
0

090703-bracun-mIako njegova momčad na Malti nije pružila dobru igru, trener Slavena Belupa Milivoj Bračun nije bio osobito zabrinut remijem bez pogodaka protiv skromnog sastava Birkirkare.

– Ponovila nam se priča iz prve utakmice, u ovoj fazi teško postižemo pogotke, no idemo dalje, a to je najvažnije. Dominirali smo i u prvom i u drugom poluvremenu, sve do posljednjih deset minuta utakmice. No, mislim da smo susret trkački odradili maksimalno, koliko smo u ovom trenutku mogli – smatra Milivoj Bračun.

Na konstataciju kako je vidljivo da se igrači još privikavaju na novi sustav 4-3-3, Slavenov strateg požalio se kako mu nedostaju petorica igrača, no vjeruje da će već u četvrtak protiv Milana u Kumanovu njegova momčad prikazati bolju igru.

– Nije samo novi sustav u pitanju, mi moramo pogledati i drugu istinu. Znači, nedostajalo nam je pet igrača – Kresinger, Jajalo, Kokalović, Lapić i Čaval. To je jedna sasvim nova momčad. Vrijeme radi za nas, bitno je da dosad nismo izgubili niti jednu utakmicu. Tri smo pobijedili, dvije odigrali neriješeno, i bitno je da imamo pobjednički mentalitet. Vidi se da će naša ekipa i na gostovanju svakome biti tvrdi orah – rekao je Bračun.

Igrači Slavena Belupa u subotu su otputovali na mini-pripreme u slovensko Zreče, a u Koprivnicu se vraćaju u ponedjeljak. Već u srijedu putuje se u Makedoniju, utakmica 2. pretkola Europske lige s Milanom iz Kumanova na rasporedu je u četvrtak u 17 sati.