9.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 21. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
bajkovito

BRAVO! Advent u Koprivnici osvojio 3. mjesto u Hrvatskoj, ispred nas su Varaždin i Bjelovar
B

Koprivnički advent prikupio je 411 komentara podrške i pohvala te 263 dijeljenja, zahvaljujući čemu ga je tijekom ovih osam dana vidjelo 64.847 FB korisnika

Ne propustite

Nakon osam dana glasanja i preko 55 tisuća lajkova samo na FB stranici Gradonačelnik.hr, imamo pobjednike ovogodišnjeg, 3. izbora za Najljepši advent u Hrvatskoj.

U izboru su sudjelovala čak 64 adventa iz 48 gradova i 16 općina, a njihove slike koje su fanovi podijelili 4.565 puta vidjelo je u ovih osam dana 2.111.868 korisnika Facebooka.

Najljepši adventi u velikim gradovima su oni koji se nalaze u Varaždinu, Bjelovaru, Koprivnici, Virovitici i Vukovaru.

Kao još jedan hit advent ove godine pokazao se Advent u Koprivnici koji je također od prvog dana čvrsto na svojoj 3. poziciji gdje je, s osvojenih 3.350 lajkova i završio ovu utrku.

Koprivnički advent prikupio je 411 komentara podrške i pohvala te 263 dijeljenja, zahvaljujući čemu ga je tijekom ovih osam dana vidjelo 64.847 FB korisnika.

Najviše lajkova i titulu najljepšega izborili su – u kategoriji velikih gradova Advent u Varaždinu, koji je s osvojenih 7.074 lajkova uvjerljivi pobjednik i u apsolutnoj kategoriji.

Listu svih gradova po kategorijama pogledajte na LINKU.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dom kulture

FOTO Ljubitelji umjetnosti minijaturnog drveća došli su na svoje, pogledajte izložbu

U Domu kulture U Đurđevcu može se razgledati izložba 30 patuljastih, većinom autohtonih vrsta drveća, koje je u sklopu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×