Uspješan nastup

[FOTO] BRAVO! Eric Vidović rasturio The Voice, svojom izvedbom očarao je i velikog Massima

Prolazak prve faze natjecanja potvdio je da se Eric nalazi u eltinom društvu od 40 najtalentiranijih Hrvata.

21:04h
0
Foto: Dario Njavro/HRT

Eric Vidović danas je prošao prvu fazu showa The Voice Hrvatska, a na popularnim audicijama (“Blind auditions”) okrenuo mu se Massimo u čijem timu Eric nastavlja natjecanje.

Prolazak prve faze natjecanja potvdio je da se Eric nalazi u eltinom društvu od 40 najtalentiranijih Hrvata. Pred četiri mentora, Eric se predstavio pjesmom “Take Me To Church” irskog glazbenika Hoziera. Pred Ericom je sada nastup u nokautima, a kako će pripremiti svoj nastup uz stručno vodstvo Massima, glazbenog producenta Predraga Matrinjaka Peggyja i vokalnu trenericu Valeriju Nikolovsku, vidjet ćemo već u siječnju.

U nokautu mentori suprotstavljaju natjecatelje iz svoje ekipe koji, jedan za drugim, pjevaju po jednu pjesmu pred gledateljima u studiju. Odmah nakon izvedbe natjecatelja iz njegove ekipe, mentor mora odabrati one koji nastavljaju natjecanje i one za koje natjecanje završava te ima mogućnost odabrati i natjecatelje za finale nokauta. U finalu nokauta, u slučaju da mentor nije odabrao sve one koji nastavljaju natjecanje u sljedećoj fazi – dvoboju, poziva odabrane natjecatelje iz svoje ekipe koji pjevaju drugu pjesmu pred gledateljima u studiju. Nakon izvedbe natjecatelja iz njegove ekipe, mentor mora odabrati koji od njih nastavljaju natjecanje u sljedećem krugu – dvoboju.

Kako će u svemu tome proći Eric, vidjet ćemo, no prvu stepenicu uspješno je prošao.

čitam...