19.3 C
Koprivnica
Utorak, 28. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Zanimljiva suradnja

BRAVO! Fotografije našeg Koprivničanca Gorana Šafareka na etiketi Nutelle
B

Staklenke Nutelle sada krase prekrasne fotografije poznatih regionalnih autora, pa su se tako na onima za područje Hrvatske našle fotografije našeg Koprivničanca Gorana Šafareka

Ne propustite

Tvrtka Ferrero pokrenula je kampanju vezanu uz svoj poznati proizvod Nutella, a riječ je o projektu koji slavi ljepote zemalja u regiji, Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Staklenke Nutelle sada krase prekrasne fotografije poznatih regionalnih autora, pa su se tako na onima za područje Hrvatske našle fotografije našeg Koprivničanca Gorana Šafareka.

– Do suradnje je došlo vrlo jednostavno, kontaktiran sam od strane tvrtke Ferrero koja je proizvođač Nutelle, a koji su imali želju otkupiti moje fotografije. Riječ je o šest fotografija koje prikazuju prirodne ljepote Hrvatske – pojašnjava Šafarek.

Nakon njegove objave na društvenim mrežama o ovoj suradnji, bilo je i onih koji su ostali iznenađeni suradnjom njega kao borca za očuvanje prirode i tako velike kompanije.

– Ja sam izašao iz tog dijela mog rada, razočaran sam organizacijama koje se bave očuvanjem prirode, a zapravo sve rade zbog novca, tako da više uopće nisam aktivan u tom smjeru – iskren je Šafarek.

Kaže kako je prije više od deset godina čak primao i različite prijetnje vezane oko njegovog angažmana oko zaštite prirode, te je odlučio maknuti se iz tog svijeta.

– Sada se bavim uglavnom turizmom, promoviram more i druge prirodne ljepote, a moje su fotografije sada na tržištu. Prije dvije godine ovakvu bi suradnju odbio, nije tu u pitanju neki veliki novac, ali sada su se stvari promijenile i pristao sam na ovakvu suradnju – objašnjava.

Nakon svega ljubiteljima njegovih fotografija ostaje potražiti proizvod na policama i uživati u onome što je od prirodnih ljepota uspio zabilježiti.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kulturno-umjetnička manifestacija

FOTO/VIDEO Brojni mještani uživali u bogatom programu Đelekovečke večeri, Samoščanec: Ovogodišnji dan općine posvećen je našoj tradiciji

Brojni mještani jučer su mogli uživati u bogatom kulturno-umjetničkom programu Đelekovečke večeri. Bogat program održan je u Domu kulture Pajo...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×