15.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Briga za mentalno zdravlje djece i mladih s teškoćama u razvoju
B

Ne propustite

U organizaciji Udruge edukacijskih rehabilitatora Koprivnice i Đurđevca u COOR-u Podravsko sunce održana je edukacija na temu Briga za mentalno zdravlje djece i mladih s teškoćama u razvoju. Voditelj edukacije bila je dr. sc. Dragana Mamić, defektologinja iz Centra za autizam Zagreb.

Iako je uobičajeno da strukovne udruge organiziraju predavanja samo za svoje članstvo, Udruga je ove godine prvi dio edukacije s temom Kako se nositi s pubertetom i spolnosti djece s teškoćama namijenila roditeljima. Velika odaziv roditelja govori da su stručnjaci dobro prepoznali njihove potrebe, te koliko je važna dobra suradnja roditelja i struke.

Drugi dio edukacije bio je namijenjen stručnjacima edukacijsko rehabilitacijskog profila. Sastojao se od predavanja i radionice Procjena mentalnog zdravlja djece s teškoćama u razvoju.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kakav slučaj

Lopovi provalili u psihijatriju i krali radijatore, slavine i sudopere, uhvatio ih je hrabri djelatnik

Uhvaćena su dva lopova koja su provalila na bivši odjel psihijatrije u bolnici u susjednoj Međimurskoj županiji. Kako javlja tamošnja...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×