24.6 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Plivanje

Brojni članovi plivačkog kluba Cerine na mitingu Vidra, osvojeno i jedno zlato
B

U kategoriji mlađih kadeta posebno se istaknuo Petar Domanovac sa zlatom na 50 prsno

Ne propustite

Plivačice i plivači Plivačkog kluba Cerine sudjelovali su na jakom zagrebačkom plivačkom natjecanju, 18. mitingu Vidra, kojim se ujedno obilježavala i 30. godišnjica Zagrebačkog plivačkog kluba, organizatora natjecanja.

U kategoriji mlađih kadeta posebno su se istaknuli Petar Domanovac sa zlatom na 50 prsno i petim mjestom na 100 mješovito, a Erik Petrić bio je sedmi na 100 slobodno.

U kategoriji početnika Matej Antolaš istaknuo se s četvrtim mjestom na 50 prsno i Maria Rihtarić šestim mjestom na 100 slobodno.

Od kadeta i mlađih juniora u popodnevnom dijelu sudjelovali su Petar Ferčec; Teo Munić, Mislav Skvaža, Nika Đurec, Katja Koščak i Marija Belčić.

Od početnika i mlađih kadeta sudjelovali su Maria Rihtarić, Ana Hren, Izabela Brlečić, Eva Novak, Ena Jendrašic, Klara Stanković, Franka Bebek, Sara Sambolek, Matej Antolaš, Borna Strah, Niko Car, Vito Odak, Noa Brckan, Erik Petrić, Petar Domanovac, Marko Ferčec, Domagoj Krapinec, Fran Blažotinec i Petar Junušić.

Na natjecanju je sudjelovalo 250 natjecatelja u kategoriji početnici i mlađi kadeti u prijepodnevnom programu i 200 natjecatelja kadeta, mlađih juniora i juniora u poslijepodnevnom programu.

Norme za državna prvenstva isplivali su Petar Domanovac, Erik Petrić, Katja Koščak i Marija Belčić. Najviše treba istaknuti Petra Domanovca koji je imao najvrjedniji rezultat na natjecanju.

Plivače su pratili treneri Goran Rihtarić, Lana Kovač i Martina Gregurek.

FOTO: Plivački klub Cerine
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Novi trener

Bivši Vatreni i legenda Rijeke preuzeo klupu križevačkog Radnika: Ne želim dovesti igrače koji će iskorištavati klub, već one koji žele raditi

Damir Milinović novi je trener Radnika Križevci, obznanjeno je to jučer na konferenciji za medije. Kako su iz kluba poručili...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×