14.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 16. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Brojni mališani uživali na Olimpijskom festivalu dječjih vrtića
B

Ne propustite

U Sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica održano je u subotu prije podne 13. izdanje Olimpijskog festivala dječjih vrtića u organizaciji Zajednice športskih udruga grada Koprivnice. 

Nekoliko stotina djevojčica i dječaka predškolske dobi iz vrtića iz Koprivnice i okolice natjecalo se pod geslom „I ja ću biti olimpijac” u malom nogometu, trčanju na 50 metara, štafeti 4×25 metara, bacanju loptice u dalj i skakanju u dalj.

Natjecala su se djeca iz vrtića iz Koprivnice i okolnih općina // Foto: ZŠU KoprivnicaMedalje su im podijelili sportaši koprivničkih klubova, a nastupili su i Mažoretkinje grada Koprivnice te plesači Ritma i Plesnog studija Jump.

Hrvatski olimpijski odbor (HOO) pokrenuo je ovu manifestaciju 2002. godine s ciljem promicanja olimpizma, odgajanja djece putem sporta te poticanja harmoničnog razvoja intelektualnih, psihičkih i fizičkih vrlina djeteta.

KOMPLETNI REZULTATI

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Super trikovi

Što s limunom koji ste ocijedili ili naribali? Ne bacajte ostatak, evo kako ga iskoristiti

Što s limunom koji ste samo djelomično iskoristili? Kad sljedeći put budete trebali naribati malo korice od limuna u kolač...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×