6.5 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Brončani na državnom stolnoteniskom natjecanju
B

Ne propustite

Na prvom pojedinačnom državnom i međunarodnom stolnoteniskom natjecanju, održanom u Zagrebu od 18. do 20. studenog, članovi Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Koprivnica, Nataša Plahinek-Zamljačanec, Siniša Zidar i Dubravko Jajetić, ostvarili su odlične rezultate. Nataša i Dubravko osvojili su brončane medalje, a Siniša 4. mjesto.

Preko 200 natjecatelja iz Hrvatske i okolnih zemalja okupilo se na natjecanju u organizaciji Udruge za unapređenje kvalitete života „S.O.S“ i Hendi ping lige Zagreb, u suradnji s stolnoteniskim klubom  „Novi Zagreb“, a pod pokroviteljstvom Stjepana Mesića i gradonačelnika Zagreba Milana Bandića. Državno natjecanje, na kojem su sudjelovali naši predstavnici, odvijalo se u subotu, 19. studenog, dok je natjecanje međunarodnog karaktera, na kojem naši predstavnici nisu nastupili, bilo u nedjelju.

Osim samog natjecanja, članovi Udruge, u pratnji tajnika Siniše Bosanca, iskoristili su posjet Zagrebu za obilazak grada i njegovih znamenitosti te sklapanje novih prijateljstava. Pomoć Udruzi u odlasku na natjecanje pružio je Grad Koprivnica kroz projekt Zdravi grad.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Uslišili mu molbu

Podravac vozio 108 na sat u naselju pa zavapio: Imam kredit, molim vas nemojte me jako kazniti!

Podravski vozač (27) uhvaćen je u prebrzoj vožnji kroz Globočec Ludbreški nedaleko Ludbrega. Kroz naselje u kojem je ograničenje...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×