karate prvenstvo

Bruna Vedriš iz pitomačkog karate kluba brončana na državnom natjecanju, Lana Konstadinović pala, ozlijedila se i ranije završila natjecanje

Danilo Bakov nastupio je u kumitama u kategoriji Učenici (10,11) - 46 kg, te je nakon nedostataka sportske sreće ostao bez plasmana.

12:48h
0
Foto: pitomaca.hr
Foto: pitomaca.hr

Tijekom 14. i 15. travnja 2018. godine održano je Državno prvenstvo u karateu za učenike i učenice, mlađe učenike i učenice i mlađe kadete i kadetkinje. Na istom prvenstvu je nastupio i Karate Klub Podravski Sokol Pitomača sa svoja tri člana, Brunom Vedriš, Danilom Bakov i Lanom Kostadinović.

Bruna Vedriš je nastupala u kumitama u kategoriji Mlađe učenice (8,9) – 32kg, osvojila je 3 mjesto,  te se s državnog prvenstva vratila s brončanom medaljom.

Danilo Bakov nastupio je u kumitama u kategoriji Učenici (10,11) – 46 kg, te je nakon nedostataka sportske sreće ostao bez plasmana.

Lana Kostadinović  nastupala je u kumitama u kategoriji Učenice (10,11) –  36 kg, te je u prvoj borbi nakon nezgodnog pada zadobila ozljedu te je vozilom hitne pomoći prevezena u bolnicu te je time završio njezin nastup na državnom prvenstvu.

Bronačnoj na državnom prvenstvu Bruni Vedriš čestitamo i želimo još puno uspjeha u daljnjim natjecanjima, a Lani Kostadinović želimo brz oporavak i brzi povratak na tatami.

Foto: pitomaca.hr
Foto: pitomaca.hr
Foto: pitomaca.hr
Foto: pitomaca.hr
Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!