pripremaju se i popusti

Brzi i žestoki uskoro stižu u Lumini,, prijavite se na veliku adrenalinsku avanturu

Prijavite se na Brze i žestoke i ne propustite pravi spektakl u centru Lumini.

14:26h
0

Parkiralište Trgovačkog centra Lumini i ove će godine ugostiti veliku adrenalinsku avanturu! Riječ je o događaju Brzi i žestoki Lumini Style Show, koji će u subotu, 15. lipnja okupiti sve zaljubljenike u brze i žestoke automobile.

Lumini, u suradnji s Auto Moto Udrugom Tuning Garage Prijatelj na2, za sve posjetitelje sprema bogat program koji obuhvaća natjecanja sudionika, stunt show, atraktivne hostese i sexy car wash, izložbu šarmantnih oldtimera te aktivnosti za odrasle, ali i djecu.

Svi zainteresirani koji žele prijaviti svoje limene ljubimce na natjecanje i osvojiti pehare, ali i vrijedne novčane nagrade, mogu to učiniti preko Facebook stranice udruge Tuning Garage Prijatelj na2 – www.facebook.com/tgpn2.

Cijeli event popratit će i neizostavni žestoki popusti u brojnim trgovinama u centru, ali i cjelodnevno druženje s Transformerima – Optimus Prime i Bumblebee maskotama koje su uvijek spremne za fotkanje.

Uz Transformere i mini quadove, ovogodišnje izdanje Brzih i žestokih donosi posebne sadržaje namijenjene najmlađima. Tako će se, između ostalog, ispred igraonice Twister održati mini utrke autićima na baterije u kojima mogu sudjelovati svi klinci te osvojiti vrijedne nagrade, a najbrži i same autiće.

Prijavite se na Brze i žestoke i ne propustite pravi spektakl u centru Lumini.

čitam...