3.5 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Prijeti mu kazna zatvora

Bugar u ovaj kombi “natovario” 21 imigranta iz Afganistana, istražitelji: Bilo je to ponižavajuće od njega!
B

Odvezao ih je do adrese, a tamo su ga zatekli policajci. Tužitelji su predložili da ga se stavi u istražni zatvor, a sudac je to i napravio. 

Ne propustite

Jedan je bugarski državljanin (37) napravio veliku glupost kad je u kombi Iveco, to jest furgon natrpao čak 21-u osobu. Što je gore po njega, radilo se o svim državljanima Afganistana koji su u Hrvatsku ušli ilegalno.

Odvjetništvo ga je upravo ispitalo nakon uhićenja i protiv njega prikupljaju dokaze kako bi podnijeli optužnicu za protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Hrvatskoj. Donijeli su i rješenje o pokretanju službene istrage.

– Kazneno djelo, sumnjamo, počinio je u Zagrebu prema prethodnom dogovoru s još uvijek nama nepoznatom osobom. Učinio je to za novčanu nagradu u iznosu od dvjesto eura po ilegalno prevezenom stranom državljaninu – smatra tužiteljstvo.

U ovakav je “kombi” majstor strpao 21-u osobu iz Afganistana // Foto: Ilustracija, Internet

On je u tovarni prostor kombija Iveco Daily bugarskih registarskih oznaka smjestio 21-og državljanina iz Afganistana, bez potrebnih putnih isprava.

– Znao je kako to vozilo nije namijenjeno prijevozu osoba, da je takav prijevoz osoba nečovječan i ponižavajući, kao i da predstavlja povredu njihova osobna dostojanstva te ugrožava njihov život i tjelesni integritet – smatra ODO.

Odvezao ih je do adrese, a tamo su ga zatekli policajci. Tužitelji su predložili da ga se stavi u istražni zatvor, a sudac je to i napravio. Ovo svakako nije izdvojen slučaj, a naša policija često otkriva slične nepodopštine. Bilo ih je nekoliko i na području naše županije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDANI] Sretan dan slavljenicima!

Robert i Šimun slave svoga imena dan. Robert je racionalna, poslušna, bistra, učinkovita, snalažljiva i talentirana osoba. Šimun je vješta, samostalna,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×