19.3 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

FOTO // Čak 35 ekipa na 3. streetball turniru u Peterancu
F

Ne propustite

U organizaciji ŽKK DHP, a pod pokroviteljstvom općine Peteranec, povodom Dana Općine Peteranec, održan je 3. Streetball Peteranec 2013. Općina Peteranec sve sudionike nagradila je priznanjima, a igrači i igračice prve tri plasirane ekipe po kategorijama nagrađeni su medaljama, koje je na samom završetku uručio načelnik općine Krešo Matijašić.

Sudjelovalo ukupno 35 košarkaških ekipa, sa 141 članom. Ove godine nastupio je rekordan broj aktivnih košarkaša i košarkašica, te rekordan broj košarkaša i košarkašica veterana i rekreativki. Po prvi put igrao se i turnir najmlađih košarkašica u mini basketu (od prvog do četvrtog razreda osnove škole).

Sudjelovale su ekipe, igračice i igrači iz sljedećih mjesta: Gola, Gotalovo, Novačka, Hlebine, Novigrad Podravski, Sigetec, Peteranec, Drnje, Botovo, Torčec, Koprivnica, Đurđevac, Donja Dubrava, Čakovec, Ivanovec, Ludbreg, Križevci, Bjelovar i Virovitica.

Navedeni podaci dokaz su utemeljenosti, povjerenja i dobre organizacije ove manifestacije, koja iz godine u godinu pokriva sve šire područje sjeverne regije. Turnir je pokazao da Peteranec polako postaje centar odigravanja streetball utakmica, čak i za daleko šire područje od Koprivničko-križevačke županije.

U kategoriji mini basket (koševi na 2,60): U 2003. i mlađe prva je bila ekipa Rozalije iz Gole, a u 2002. najbolja je bila ekipa Gola 1 iz Gole. U 2000. godištu, kao i sve ostale starije kategorije igrale su na koševima normalne visine, pa u tom godištu najbolje su bile Guske u magli iz Drnja i Gole. U 96. i mlađe prve su bile Krastavci iz Koprivnice. Nažalost, po prvi put se dogodilo da u mlađim dobnim kategorijama nije bilo košarkaša.

U kategoriji veterana najbolja je bila ekipa Međimurje iz Čakovca, a u kategoriji veteranki najbolje su bile Mis iz Sigeca. Kod seniora najbolja je bila ekipa Tu smo najjači, a u kategoriji seniorki ekipa No name iz Čakovca.

SVI SUDIONICI TURNIRA: Gola 1, Drnje, Peteranec, Sigetec, općina Peteranec, Ime nije bitno – Gola, Nebitne – Drnje/Peteranec, Guske u magli – Drnje/Gola, Križevci, Picoline – Peteranec, Leptirice – Drnje, Mali vragovi – Gola, Krastavci – Koprivnica, Rozalije – Gola, Koga briga, Mišu moj, Mace, Ime nije bitno, Nebitne, Jordanove kadetkinje, Štrumfovi, Štrumfete, Svećenici – Ludbreg, Tu smo najjači – Koprivnica, Umri muški – Virovitica, Međimurje – Čakovec, Oldies goldies – Koprivnica, Nemam pojma – Bjelovar, Ribice, Mis – Sigetec, Charlijevi anđeli – Koprivnica, All stars team – Koprivnica, Winksice – Hlebine/Đurđevac, All stars – Koprivnica i No name – Čakovec.

{vsig}sport/ostalo/07-2013/streetball-peteranec{/vsig}

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

OSVOJENA BRONCA

FOTO Mladi badmintonaši iz Koprivnice nastupili na velikom međunarodnom turniru u Novom Sadu, okitili se broncom

Ove godine na Serbian U17 i Youth international turniru u badmintonu koji je održan u Novom Sadu nastupilo je...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×