17 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Nadzor prometa

Čak osam prometnih nesreća tijekom vikenda, alkoholni rekorder je biciklist s 3,16 promila
Č

Najveća brzina kretanja vozila utvrđena je u nedjelju u 16.42 sati na državnoj cesti broj 2, u Ulici Stjepana Radića u Budančevici, kada je vozač jurio brzinom od 135 kilometara na sat.

Ne propustite

Čak osam prometnih nesreća dogodilo se tijekom vikenda na području PU koprivničko-križevačke, a u četiri nesreće ozlijeđeno je pet osoba.

Vozači pod utjecajem alkohola izazvali su četiri prometne nesreće od čega jednu nesreću s jednom lakše ozlijeđenom osobom i tri prometne nesreće s materijalnom štetom. Mladi vozači su izazvali dvije prometne nesreće s materijalnom štetom, pri čemu su obojica vozača bila pod utjecajem alkohola.

– Tijekom vikenda ukupno je sankcioniran 241 prometni prekršaja od čega 35 prekršaja upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola, prekršaj odbijanja podvrgavanja ispitivanju na prisutnost droga u organizmu, 87 prekršaja prekoračenja dopuštenih brzina kretanja, 37 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa i osam prekršaja nepropisnog korištenja mobitela – kažu iz naše policije.

Najveća brzina kretanja vozila utvrđena je u nedjelju u 16.42 sati na državnoj cesti broj 2, u Ulici Stjepana Radića u Budančevici, kada je vozač jurio brzinom od 135 kilometara na sat, iako je u rečenoj ulici brzina kretanja vozila prometnim znakom ograničena na 70 kilometara na sat.

Najveća koncentracija alkohola zabilježena je u petak u 18.55 sati u Ulici Petra Zrinskog u Đurđevcu kod 52-godišnjeg vozača koji je upravljao biciklom pod utjecajem alkohola od 3,16 promila.

Najveći alkohol kod mladih vozača utvrđen je u 22.25 sati u subotu u Ulici Stjepana Radića u Goli kod 21-godišnjeg vozača koji je upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,37 promila.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×