4 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
organizacija bilogorskih rendžera

Centar Koprivnice bit će mjesto početka sutrašnjeg međužupanijskog konjičkog maratona, M. Sočev: Dolazi 30 jahača, njh 15 iz drugih županija
C

Cilj je podružiti se kao nekad, na otvorenom, kako su radili naši bake i djedovi.

Ne propustite

Sutra će u 9 sati iz centra Koprivnice put Crne gore, a zatim do Čabraja krenuti konjanici iz naše, ali i okolnih županija. Riječ je o mežupanijskom konjičkom maratonu. Sve to organiziraju Bilogorski rendžeri. Prvotno okupljanje bit će još ranije na koprivničkom sajmištu, odakle će se svi zajedno uputiti u centar Koprivnice.

– Bit će nas tridesetak, možda i više. Dolazi 15 jahača iz okolnih županija, to je međužupanijski maraton. Bit će to jedno krasno druženje. Iz centra Koprivnice do Crne gore imamo policijsku pratnju, a zatim kod Barake imamo doručak, kuhane kobasice i sve što ide uz njih. Dio logistike nakon doručka otići će u Čabraje spremiti ručak, dok će dio logistike pratiti konjanike – otkrila je Mirjana Sočev, članica Bilogorskih rendžera i šefica logistike.

Zajednički obrok planiran je za pet sati popodne u Čabrajama, gdje si dečki planiraju otvoriti i raspremiti šatore. Cilj je podružiti se kao nekad, na otvorenom, kako su radili naši bake i djedovi. Rendžeri su se pribojavali lošeg vremena, no posljednje prognoze najavljuju lijepo vrijeme. Mala kišica ne smeta, kažu.

Putevi su ucrtani, složene su i table da se zna put. Sve je riješeno, sve je spremno i samo se čeka početak ovog lijepog druženja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

UZBUNE I SLAVLJA U HRVATSKOJ SAHARI

FOTO/VIDEO Anđela Lenhard Antolin predstavila svoju knjigu priča za najmlađe inspiriranu đurđevačkim posebnostima

Anđela Lenhard Antolin, poznata đurđevačka novinarka u Gradskoj je knjižnici predstavila svoju knjigu priča za djecu "Uzbune i slavlja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×