organizacija bilogorskih rendžera

Centar Koprivnice bit će mjesto početka sutrašnjeg međužupanijskog konjičkog maratona, M. Sočev: Dolazi 30 jahača, njh 15 iz drugih županija

Cilj je podružiti se kao nekad, na otvorenom, kako su radili naši bake i djedovi.

12:00h
0
Bilogorski rendžeri
Foto: Ivan Brkić

Sutra će u 9 sati iz centra Koprivnice put Crne gore, a zatim do Čabraja krenuti konjanici iz naše, ali i okolnih županija. Riječ je o mežupanijskom konjičkom maratonu. Sve to organiziraju Bilogorski rendžeri. Prvotno okupljanje bit će još ranije na koprivničkom sajmištu, odakle će se svi zajedno uputiti u centar Koprivnice.

– Bit će nas tridesetak, možda i više. Dolazi 15 jahača iz okolnih županija, to je međužupanijski maraton. Bit će to jedno krasno druženje. Iz centra Koprivnice do Crne gore imamo policijsku pratnju, a zatim kod Barake imamo doručak, kuhane kobasice i sve što ide uz njih. Dio logistike nakon doručka otići će u Čabraje spremiti ručak, dok će dio logistike pratiti konjanike – otkrila je Mirjana Sočev, članica Bilogorskih rendžera i šefica logistike.

Zajednički obrok planiran je za pet sati popodne u Čabrajama, gdje si dečki planiraju otvoriti i raspremiti šatore. Cilj je podružiti se kao nekad, na otvorenom, kako su radili naši bake i djedovi. Rendžeri su se pribojavali lošeg vremena, no posljednje prognoze najavljuju lijepo vrijeme. Mala kišica ne smeta, kažu.

Putevi su ucrtani, složene su i table da se zna put. Sve je riješeno, sve je spremno i samo se čeka početak ovog lijepog druženja.

čitam...
Loading...