10.2 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SVJETSKI DAN I BLAGDAN SV. FLORIJANA

Čestitka župana Darka Korena svim vatrogascima: Požrtvovnošću pokazujete kako je ljubav prema bližnjemu najveća vrijednost
Č

Vaša profesionalnost, hrabrost i predanost u obavljanju ove humane profesije ulijeva veliku sigurnost stanovnicima naše županije koji znaju da ćete pomoći u svim situacijama riskirajući vlastite živote i zdravlje kako bi zaštitili druge, poručili su.

Ne propustite

Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren povodom Svjetskog dana vatrogasaca i blagdana svetog Florijana šalje čestitku.

– Svim članicama i članovima Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije, javnih vatrogasnih postrojbi i dobrovoljnih vatrogasnih društava u Koprivničko-križevačkoj-županiji, povodom Svjetskog dana vatrogasaca i blagdana svetog Florijana, upućujemo iskrene čestitke.

Nesebičnim zalaganjem i požrtvovnošću u obavljanju ove iznimno odgovorne i teške profesije svakoga dana pokazujete kako su altruizam, rad za opće dobro, pomoć u nesreći i ljubav prema bližnjemu najveće ljudske vrijednosti. Svojim djelima i angažmanom obavljajući teške i zahtjevne zadaće to na najbolji način i potvrđujete.

Vaša profesionalnost, hrabrost i predanost u obavljanju ove humane profesije ulijeva veliku sigurnost stanovnicima naše županije koji znaju da ćete pomoći u svim situacijama riskirajući vlastite živote i zdravlje kako bi zaštitili druge. Ponosni smo na vašu odanost plemenitom pozivu i zahvalni na velikoj žrtvi koju podnosite u teškim situacijama.

Svim vatrogascima Koprivničko-križevačke županije želimo puno uspjeha u obavljanju posla i što manje intervencija!

Župan Darko Koren, zamjenici župana Darko Sobota i Ratimir Ljubić te predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Naše bogatstvo

[FOTO] IZVRSNA VIJEST Peteranski bijeli vez „file“ zaštićen kao trajno kulturno nematerijalno dobro

Sjajna vijest dolazi iz Općine Peteranec. Naime, peteranski bijeli vez "file" zaštićen je kao trajno kulturno nematerijalno dobro. Peteranski bijeli...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×