Četiri nova benda na RockLive Festivalu

10:39h
0
Flamethrower

RockLive Festival poslao je dvije nove pozivnice, a tu su i nove domaće snage koje upotpunjuju festivalski line up. Osim toga, Sonitus Jam Stage nova je atrakcija festivala.


Nakon što su DeLyricum i Kein Engel putem pozivnice uvršteni u program festivala, ovih dana poslane su još dvije pozivnice izvođačima. Riječ je o zagrebačkim bendovima Kevlar Bikini i Šank?!. Također, line up festivala pojačati će i svojevrsni domaćini, koprivnički Angry Cows, te Flamethrower.

Kevlar Bikini nakon nastupa na banjalučkom Demofestu vraćaju se svirkama na domaćem terenu. Njihov specifični punk-rock-metal zvuk do sada nikoga nije ostavio ravnodušnim. Karakterizira ih energičan live nastup te će zasigurno dobro prodrmati festivalsku publiku.

Bend Šank?! čine već dobro poznati članovi zagrebačke punk scene. Ovaj energični punk bend u vrlo kratkom roku postao je omiljen među punk publikom, te samim time nanizao popriličan broj nastupa u domaćim klubovima. Njihov spot „Grad je naš“ odlično je prihvaćen od strane publike, a njihov nastup na RockLive Festivalu biti će prilika da se predstave široj publici.

Angry Cows je jedan od najdugovječnijih koprivničkih bendova. Od svojih početaka njeguju melodični punk-rock zvuk te spadaju u legendarni trokut bendova kojeg su činili nekad popularni Don’t, te kao i nekad, tako i danas vrlo popularni Overflow. S druge strane, Flamethrower je jedan od najaktivnijih koprivničkih metal bendova. Njihova kvaliteta prepoznata je i izvan granica Hrvatske, pa su tako zabilježili nastup na poznatom Metal Camp festivalu. Na RockLive Festival dolaze predstaviti novi materijal.

Također, novost na festivalu je i Sonitus Jam Stage.

Partner festivala, Sonitus Music Shop, pripremiti će poseban Jam stage opremljen raznim instrumentima. Na posjetiteljima festivala je samo da se odvaže i sami ili sa društvom pokažu svima kako oni to rade. Stage će biti otvoren od jutarnjih sati, pa sve do večeri kada počinje program na glavnoj festivalskoj pozornici.

www.fest.rocklive.hr

Kevlar BikiniŠank!?Angry Cows

čitam...