Nezaustavljivi Ludbrežani

Četiri odličja za ludbreške hrvače u Mađarskoj

14:30h
0
Ludbreška ekipa bila je sjajno raspoložena u Mađarskoj // Foto: Mario Vrdoljak
Ludbreška ekipa bila je sjajno raspoložena u Mađarskoj // Foto: Mario Vrdoljak

Najuspješnij, zlatni, bio je Igor Vrdoljak, svladavši u kategoriji do 46 kilograma domaćeg predstavnika s uvjerljivih 6:2.

Igor Vrdoljak, Patrik Balija, Rene Dulikravić, Leonardo Vrućina i Petar Habrka, članovi ludbreškog hrvačkog kluba, nastupili su u subotu na međunarodnom turniru za mlađe uzraste dječaka u mađarskom Gyoru.

U konkurenciji tristotinjak natjecatelja iz osam zemalja, Ludbrežani su osvojili ukupno četiri odličja, od čega po jedno zlato i srebro, te dvije bronce.

Najuspješnij, zlatni, bio je Vrdoljak, svladavši u kategoriji do 46 kilograma domaćeg predstavnika s uvjerljivih 6:2. Drugo mjesto u kategoriji do 54 kilograma osvojilo je Balija, a u finalu je s druge strane ponovno stajao Mađar, ovoga puta spretniji.

Vrućina i Habrka kroz repasaž su stigli do brončanih medalja. Vrućina u kategoriji do 50, a Habrka do 38 kilograma, dok je u kategoriji do 26 kilograma najmlađi ludbreški predstavnik Dulikravić završio peti.

Ekipu su u Mađarskoj vodili trener Darko Frankol i član predsjedništva Mario Vrdoljak, a vrijedi spomenuti i izostanak ponajboljeg ludbreškog hrvača, Tea Varge, koji zbog teže ozljede zadobivene na turniru u Ludbregu još nije u mogućnosti vratiti se na strunjače.

Ludbrežane već nadolazeće subote očekuje novo veliko natjecanje u Zrenjaninu.