epilog prekida

Čiković dobio sedam mjeseci kazne, Tehniki oduzeta tri boda i moraju platiti tri tisuće kuna

Dinamo iz Predavca kažnjen je s 500 kuna zbog loše organizacije utakmice. Utakmica je registrirana rezultatom 3-0 za Dinamo iz Predavca. 

20:05h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Poznat je epilog prekida utakmice koji se dogodio prije više od dva tjedna u Predavcu između tamošnjeg Dinama i Tehnika-Koprivnice. Podsjetimo, u 30. minuti došlo je do naguravanja igrača nakon jednog prekršaja, a onda i do ulaska navijača u teren, što je potvrdio i delegat u službenom izvješću utakmice.

Gostujući trener Čiković povukao je svoju momčad u svlačionicu i odbio nastaviti susret zbog cijele situacije, a sada su stigle i kazne za to. Trener Tehnika-Koprivnice Tomo Čiković dobio je sedam mjeseci kazne, dok je klub kažnjen oduzimanjem tri boda i novčanom kaznom od 3 tisuće kuna.

Dinamo iz Predavca kažnjen je s 500 kuna zbog loše organizacije utakmice. Utakmica je registrirana rezultatom 3-0 za Dinamo iz Predavca.

Svoj komentar dao je i predsjednik teško kažnjenog kluba, Igor Bajalica.

– Ovo je još jedna farsa u režiji Bjelovarsko-bilogorskog Nogometnog saveza i Slavka Prišćana. Treba jasno staviti stvari na svoje mjesto: cilj je bio da Tehniku Koprivnicu, a kasnije i Bilogoru ’91 maknu od borbe za prvo mjesto. To je nogometnoj publici jasno. Jedini konkurent koji ostaje je Ferdinandovac tako da do kraja jeseni očekujem disciplinske postupke i suđenje protiv njih. Smatram da je Nogometni savez Bjelovarsko-bilogorske županije apsolutno potkapacitiran i nestručan za vođenje ovakvog natjecanja koje iziskuje ipak malo više od pukog “copy-pastea” i rješavanja stvari telefonskim pozivima. Ne igramo treću županijsku nogometnu ligu. I, kao zadnju stvar samo da napomenem, mi ćemo pravdu naći, i to mimo kvazi komisija i mimo skuta HNS-a pod kojima se neki skrivaju – rekao je predsjednik Tehnika-Koprivnice za Klikaj.hr.

čitam...