14 C
Koprivnica
Petak, 31. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
POLICIJA JAVLJA

Čišćenje vikendice ponekad ne završi pronalaskom starog blaga ili drage uspomene, u Novigradu Podravskom pronašao topničko streljivo
Č

Streljivo su preuzeli policijski službenici, a policijski uprava i dalje poziva građane da se pridruže akciji "Manje oružja – manje tragedija"

Ne propustite

Netko prilikom čišćenja podruma, tavana ili vikendice pronađe stare kutije prepune uspomena, netko će možda iduće zime pronaći 100 kuna u zaboravljenoj zimskoj jakni, a netko nije takve sreće pa prilikom čišćenja pronađe topničko streljivo.

Baš ovo zadnje jučer se dogodilo jednom čovjeku koji je u Novigradu Podravskom čistio svoj vikend objekta i tada pronašao jedno topničko streljivo.

Također, netko šetajući uz cestu ubere pokoji cvijet, netko vidi srne, a jedan čovjek je u Hlebinama uz cestu pronašao 14 komada puščanog streljiva.

Streljivo su preuzeli policijski službenici, a policijski uprava i dalje poziva građane da se pridruže akciji “Manje oružja – manje tragedija”.

– Upućujemo građane da sami ne donose oružje i eksplozivna sredstva, već da želju za dragovoljnom predajom prijave na broj 192 i pričekaju dolazak policijskih službenika – poručili su.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

zapovjednik atj lučko

FOTO General Butorac je prije 32 godine bio u krvavoj akciji na Plitvicama, a danas vrijeme provodi u Molvama i bavi se poljoprivredom: U...

Na današnji dan prije 32 godine poginuo je Josip Jović, tadašnji 22-godišnjak i prva žrtva Domovinskog rata. Bio je...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti