22.3 C
Koprivnica
Subota, 22. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
čuvarice baštine i zdravlja

Članice udruge Žene iz centra svijeta organiziraju humanitarni koncert povodom 15 godina djelovanja Fonda za potporu teško oboljelih
Č

Dobrovoljni prilozi sakupljat će se u holu dvorane, a prikupljenim donacijama Udruga će nastaviti pomagati teško oboljelima

Ne propustite

Članice udruge Žene iz centra svijeta čuvarice su baštine, ali pokušavaju biti i čuvarice zdravlja.

Naime, već 15 godina u sklopu udruge djeluje i Fond za potporu teško oboljelih kroz koji udruga pomaže članovima i njihovim obiteljima koje im se obrate kada im je pomoć potrebna.

Pomažu im kod kupnje lijekova koji nisu na listi HZZO-a, kao i u nabavci i kupnji kvalitetnijih ortopedskih, slušnih, očnih i drugih pomagala, obavljanju pretraga neophodnih za daljnji tijek liječenja, a koje ne pokriva HZZO ni dopunsko zdravstveno osiguranje.

Povodom 15 godina djelovanja Fonda za potporu teško oboljelih Udruga organizira humanitarni koncert koji će se održati u subotu 11. veljače u dvorani Centra za kulturu i informiranje Dragutin Novak Ludbreg s početkom u 18 sati.

U programu će nastupati Zbor Kluba laringektomiranih Međimurske županije, Udruga Ludbreško sunce, ŽVS Pajdašice, Klapa Koprivnica i Aleksandar Horvat.

Dobrovoljni prilozi sakupljat će se u holu dvorane, a prikupljenim donacijama Udruga će nastaviti pomagati teško oboljelima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nije mu bilo spasa

FOTO I VIDEO // Strašna nesreća kod Koprivnice, motociklist na mjestu poginuo, oglasila se i policija!

Strašna prometna nesreća dogodila se nešto prije 19.30 sati na državnoj cesti u Reki kod Koprivnice. Kako doznajemo od...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×