12.9 C
Koprivnica
Srijeda, 28. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
U SKLADU S POPUŠTANJEM MJERA

Članovi Kulturne udruge Tomislav Franjić Kalinovac posjetili Opatiju i Rijeku, planiraju nove aktivnosti
Č

Pjevački zbor i tamburaški orkestar u nedjelju 18. srpnja trebali bi pjevati i svirati u u crkvi sv. Luke ev. u Kalinovcu, a potom nastaviti s druženjem u vinogradima članova.

Ne propustite

Članovi Kulturne udruge Tomislav Franjić Kalinovac usporedno s popuštanjem epidemioloških mjera krenuli su s programom rada za 2021. godinu.

Održani su sastanci članova mješovitog pjevačkog zbora, tamburaškog orkestra te dramske grupe odraslih, pri čemu je dogovoreno održavanje proba i planiranje nastupa.

U subotu su, pak, otišli na izlet koji je započeo hodočašćem u svetište Majke Božje Trsatske te obilaskom Trsatske Gradine. Nakon toga put je nastavljen prema Opatiji gdje su se članovi kupali ili obišli gradske znamenitosti. Ujedno su, na povratku kući, obišli Rijeku. Pjevački zbor i tamburaški orkestar u nedjelju 18. srpnja trebali bi pjevati i svirati u crkvi sv. Luke ev. u Kalinovcu, a potom nastaviti s druženjem u vinogradima članova.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Rezime godine

PODRAVKA U 2023. Veći prihodi i dobit, rast plaća, nova tvornica i rekordna vrijednost dionice, Dalić: Hvala svakom radniku na doprinosu, kao i vjernim...

Grupa Podravka u 2023. ostvarila je prihode od prodaje u iznosu od 713,8 milijuna eura, što je 46,7 milijuna...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×